Kiki777
Well-known member
Daleko je to od zaljubljivanja…Ti se zaljubio...

Ali,ako je neko ok…onda treba to i napisati…
S obzirom da puno ljudi čuva ok cure kao zmija noge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko je to od zaljubljivanja…Ti se zaljubio...
Da da bas su njihove a i ona se cuva basDaleko je to od zaljubljivanja…
Čitaj sa razumijevanjem…Da da bas su njihove a i ona se cuva bas
Citam zato se i smijem...Čitaj sa razumijevanjem…
Ako neko zna za ok curu…ne pise nista na forumu…
Pogotovo ljudi koji su dugo na forumu…![]()
Svega je par dobrih zenski na plavom oglasniku, iduci puta nadam se da cu dobiti Ivu pa da se uvjerimo.Daleko je to od zaljubljivanja…
Ponuda je vise nego uzas...Svega je par dobrih zenski na plavom oglasniku, iduci puta nadam se da cu dobiti Ivu pa da se uvjerimo.
Meni je ok…Svega je par dobrih zenski na plavom oglasniku, iduci puta nadam se da cu dobiti Ivu pa da se uvjerimo.
Imaš Elenu odmah preko puta, slike su njene. Pola 500 sat 1000, pušenje bez, da se i lizati.Pozz ljudi jel znate koja je cura blizu glavnog željezničkog kolodvora došo bi vlakom pa da ne lutam previše
Zar ne bi bilo logično da se o tim curama koje im se svide napiše negativna recenzija tako da svi koji tu procitaj ne idu kod nje, manje prometa veća šansa za njega...S obzirom da puno ljudi čuva ok cure kao zmija noge
Ne idi kod nje, imas tu previse losih recenzija o njoj, nadrkana, narkomanka, kod nje nema sat vremena vec za 20 minuta letis van itd svašta su pisali, a i skupa je ....Imaš Elenu odmah preko puta, slike su njene. Pola 500 sat 1000, pušenje bez, da se i lizati.
![]()
Elena - Sexy mačkica
Elena - Sexy mačkica 21.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. CIJEPLJENA PROTIV COVIDAwww.oglasnik.hr
Hahahh…pa neće ju ženiti!Zar ne bi bilo logično da se o tim curama koje im se svide napiše negativna recenzija tako da svi koji tu procitaj ne idu kod nje, manje prometa veća šansa za njega...
Je čital sam za nju da ju treba izbjegavati nemora biti baš prek puta ali u krugu do 5km sjednem na taksi i to je to baš da nedem na drugi kraj ZGNe idi kod nje, imas tu previse losih recenzija o njoj, nadrkana, narkomanka, kod nje nema sat vremena vec za 20 minuta letis van itd svašta su pisali, a i skupa je ....
S obzirom da se znas služiti forumom i tražilicom…Je čital sam za nju da ju treba izbjegavati nemora biti baš prek puta ali u krugu do 5km sjednem na taksi i to je to baš da nedem na drugi kraj ZG
Citam i nevjerujem !!! Zato i je nazalost na oglasima i kara na taj nacin .S obzirom da se znas služiti forumom i tražilicom…
Prolistas,nađeš ono kaj ti odgovara…
Mjesto koje ti nije predaleko od gl.kolodvora,nazoveš sjedneš u taxi i picis…
Sve te cure na PO su uglavnom iste
Stvar je u tome kaj par njih sa plavog oglasnika citaju ovaj forum, tako da se pazite da vas ne skuzi po nicknameu ko ste, jer je ova jedna kod koje sam bio rekla da odbija primiti te koje su pisali negativno o njoj.Zar ne bi bilo logično da se o tim curama koje im se svide napiše negativna recenzija tako da svi koji tu procitaj ne idu kod nje, manje prometa veća šansa za njega...
Što se predstavi kao Kennedy?Stvar je u tome kaj par njih sa plavog oglasnika citaju ovaj forum, tako da se pazite da vas ne skuzi po nicknameu ko ste, jer je ova jedna kod koje sam bio rekla da odbija primiti te koje su pisali negativno o njoj.
Sa ove 2 ćeš biti zadovoljan. Prva ti je 900 kn puši i jebe se vrhunski, možeš svrsiti u usta. Druga je 400 ili 500 jebe se dobro, pušenje lošije sve sa glumicom.Je čital sam za nju da ju treba izbjegavati nemora biti baš prek puta ali u krugu do 5km sjednem na taksi i to je to baš da nedem na drugi kraj ZG
Pa ako netko napise negativno o njoj ovdje, zasto bi uopce i isao opet kod iste ak mu je bilo lose? Mislim da si ona samo hrani ego s time, kao e neces vise mene jebat, a covjek ni nema namjeru ponoviti. Ali podržavam te u potpunosti, nemojte pisati bio sam jucer u 19:30 i takve slicne stvari po kojima vas se moze skuziti, pricekajte par dana nakon sto ste bili itd.Stvar je u tome kaj par njih sa plavog oglasnika citaju ovaj forum, tako da se pazite da vas ne skuzi po nicknameu ko ste, jer je ova jedna kod koje sam bio rekla da odbija primiti te koje su pisali negativno o njoj.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|