Kiki777
Well-known member
Čitam ove tvoje postove i razumijem te na kaj ciljaš….Sve je to meni jasno, frende. Ali ja ne želim prihvatiti da ću krepati kao djevac i da nikad curu ne poljubim. Jebiga, znam da badava sigurno neću nikad jer izgledam tako kako izgledam, dakle ostaje mi da platim. Razmišljao sam prvo da platim za običan seks, ali tu ima ono kaj ti veliš, ako nema kemije neću uživati. A i pitanje da li bi i kurva pristala na seks kad me vidi Druga stvar je da mi je malo neugodno ovako star doći na kurvu i da bi se vjerojatno smijala kad bi vidla da o seksu ne znam ništa. Ljubljenje, maženje i držanje za ruke je ipak druga stvar i za to bih svakako platio da ipak to jednom iskusim. Najveći problem je u novcu, jer pretpostavljam da za ljubljenje i držanje za ruke naplaćuju puno više nego za običan seks. Mjesečno zaradim oko 2000 kn za 5 radnih dana u tjednu. Radim težak fizički posao i taj krvavo zarađeni novac potrošim na osnovno preživljavanje i ne mogu platiti basnoslovne cifre da se poljubim. Kak sam rekao, 300-400 kn max a teško da ću za te novce naći neku.
Ali frende,platit nekome da se ljubis cca 300-400 kn….Stvarno nema smisla…
Ostat ces bez 400 kn a neće ti se nista promijeniti u tvojoj glavi…
Daj si malo vremena i prolistaj forum…
Ima ih dosta o kojima su napisane recenzije,vise manje o svima je pisano…
Nadi koja ti odgovara i dogovori jedno dobro pušenje bez kondoma za tih 400 kn…
Lijepo se prije toga uredi dolje gdje treba,operi,namirisi se sa parfemom i u akciju…
Vjeruj mi,bolje ces se osjećati poslije i bit ces sretan ko malo dijete…
A ne da bacaš lovu u vjetar na ljubljenje…