Makijaki69
Active member
Jel 400 pola sata il sat?Oral i odnos 400, za ostalo lijepo nazoveš i pitaš. Još bolje, odeš i napišeš svoje iskustvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel 400 pola sata il sat?Oral i odnos 400, za ostalo lijepo nazoveš i pitaš. Još bolje, odeš i napišeš svoje iskustvo.
300 kn je pola sata, mozda je za nove koji jos nisu bili 400 tak je meni jednom reklaJel 400 pola sata il sat?
Jel ima aktivan oglas?300 kn je pola sata, mozda je za nove koji jos nisu bili 400 tak je meni jednom rekla
Pa pogledajJel ima aktivan oglas?
A pod kojim imenom objavljuje?Pa pogledaj
Izgleda da vama nekima ovaj forum umjesto olakša otežava traženje cura po oglasimaA pod kojim imenom objavljuje?
Kaj ne valja na njoj? Lice? Tijelo? Po tehničkim podatcima ima malo više na sebi. Kaj nekak nedobro raspodjeljeno?Frend koji je bio kod ove https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mala-crna-oglas-4092326 rekao mi je da se ljubi pa sam ja otišao, ali sam se okrenuo na vratima jer mi izgled nikako nije legao. Evo, možda pomogne nekome kome izgled nije toliko bitan.
Isključivo sam se okrenuo zbog ( meni ) neprivlačnog lica.Kaj ne valja na njoj? Lice? Tijelo? Po tehničkim podatcima ima malo više na sebi. Kaj nekak nedobro raspodjeljeno?
Velika škemba, faca nije bog zna sta, velike prazne sise koje vise. Dobro puši i daje anal samo je to pozitvno kod njeKaj ne valja na njoj? Lice? Tijelo? Po tehničkim podatcima ima malo više na sebi. Kaj nekak nedobro raspodjeljeno?
Karlo, nakon ovakvog uleta u temu, za tebe je topla preporuka -AP.Bok. Moze li preporuka za body to body. Zagreb. Hvala
imaš link?Tina Nehajska - ultimativno GFE iskustvo
nemam, potraži po forumu, sigurno ima neštoimaš link?
nekad siget autoklub?Tina Nehajska - ultimativno GFE iskustvo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|