Odi pa javiPozz jel bio ko kod Gabrijele iz Zg
Vec je neko vrime u Zadru vidim
Pa jel ko bija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi pa javiPozz jel bio ko kod Gabrijele iz Zg
Pa jel ko bija
Koja je to?Pozz jel bio ko kod Gabrijele iz Zg
Pa jel ko bija
Stvorena za pedereDecki, Pamela je u gradu,nemojte propustiti
https://distintas.net/pamela-andrade
Kako se kara i kako ga pljuga pošto je trans a cuja sam da ga oni dobro pljugaju i da se karaju ko kobreDecki, Pamela je u gradu,nemojte propustiti
https://distintas.net/pamela-andrade
HahahahahahaBrate odi pa vidi. Sta da ja sada svaki milimetar opisem a ti da drkas
Šta radi za lovu i intimno šišanje ??Eli itko zna sta je sa frizerkom s vira
Kako se zove frizerka???Eli itko zna sta je sa frizerkom s vira
Nema od toga ništa, ta informacija je bezvezna od ovog Maroneea22, ima u okolici i u Zadru zgodnih frizerki koliko želiš mlađe/starije pa ne znači da se jebu za lovu odmahKako se zove frizerka???
Od kud je
Jel samo šiša ili se šiša za lovu
Eli hahaNema od toga ništa, ta informacija je bezvezna od ovog Maroneea22, ima u okolici i u Zadru zgodnih frizerki koliko želiš mlađe/starije pa ne znači da se jebu za lovu odmah
Ejjj koja frizerkaEli itko zna sta je sa frizerkom s vira
jel plava neka? 45 ili više god, niska?Ejjj koja frizerka
Imas li kakvih info o toj frizerki
Neznan na koju on misli frizerku ali mislim da ima jedna plava frizerka na Virujel plava neka? 45 ili više god, niska?
Da, ima plava mala frizerka Milfica na Viru, ali ne znam baš dali je kurva....Ja sam je jednom sreo na Petrolovoj pumpi u Kožinu, bili smo prijatelj i ja u njegovom Porscheu i bogami je zinula par sekundi i gledala u auto...uvijek je sređena i izgleda dobro za svoje godine...možda prije da traži nekog poduzetnika/pomorca da se skrasi nego da se jebe za pare ko što ovaj govori..Neznan na koju on misli frizerku ali mislim da ima jedna plava frizerka na Viru
Sad na koju on misli i stonzna i njoj cekamo njegovu info
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|