Budem isao. Ma samo me zanima prije nego odem.Brate odi pa vidi. Sta da ja sada svaki milimetar opisem a ti da drkas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budem isao. Ma samo me zanima prije nego odem.Brate odi pa vidi. Sta da ja sada svaki milimetar opisem a ti da drkas
Brat dobro da nije pita oibBrate odi pa vidi. Sta da ja sada svaki milimetar opisem a ti da drkas
Pozdrav, ima li negdi broj od te babe? Neki link oglasa ili nešto?Evo neznam sto bi ti rekao. Zena ima 60ak godina. Izgleda ok za svoje godine. Ima lipe cice par puta mi je doslo da joj gricnem bradavice. Picka dlakava nako prilicno. Masaza je vise manje bila ok. Inzistirao sam da ne bude vruce ulje i to je postivala. Dok mi je masirala leđa i guzove i noge bila je dobra a kasnije kad sam se okrenio se sve baziralo da dode do kurca. Dirao sam joj guzu i leđa to je bilo ok... Malo sam joj i supak mazio ali se tu izmicala. Na kraju mi ga drkala cicama i zavrsila rukom. Tila je to napraviti sa neke određene distance ali mi je rođo bio nestašan i štrcnija joj direkt po nosu i usni. Sve u svemu 60eura 36min. Ok isplati se
I mene zanima? Jebale vas babe od 60+Ima li koja aktualna u zd sa ege a da je super ? Preporuka ? Tnx
e to. neka da izgleda kao na slikama. i da nije 10god starija nego profil.I mene zanima? Jebale vas babe od 60+
Kako doci do nje?Imate Sexy Tinu ona vam je mlađa od ove babe i jebe se za razliku od nje
O jebem te živote, pa sve vam piše samo da čitate....imaš i od nje i od babe broj telefona na Plavom Oglasniku pod rubrikom Osobni Kontakti/Zadarska županija..Kako doci do nje?
Do te dvije ćeš lako doćiKako doci do nje?
Koja je bolja od njih dvijeDo te dvije ćeš lako doći
Pogledaj malo po forumu, vidi iskustva za placanje kodovima, tj. bonovima pa ti sve bude jasnoJe li bio netko?Ajla 28god.
Zovem se Ajla imam 28godina, nudim usluge, masaža, erotike. Itd. Moji tabui su: 1. Na WhatsApp se iskljucivo…www.oglasnik.hr
Traži plaćanje preko nekakvih kodova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|