ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio ja! S curom se dogovorio dosla do mene u dogovoreno vrijeme.. Sve pet nikad mi bolje nije bilo, ali sve je stvar ukusa ako se palite na "plasticarke", soraje, tijane ajfon, narkomanke i ostali sljam od cura onda zaboravite... ova je skroz super, lijepa, normalna i ne zeli imati posla s debilima jer ima svoj privatan zivot i posao tak da.... ja ju zovem cesto i meni je vrh zajebancija i sex top
Jesi li to bio sa curom iz bibinja?
 
Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
@kulinator prije par dana si ovdje pisao da se izvjesna djevojka zbog ovog foruma ubila.
Sada ti činiš istu grešku i to prilično veliku grešku tako što bez ikakvog prava i dozvole objavljuješ imena i prezimena djevojaka koje sigurno ne žele da im se podaci mogu pročitati ovdje.
Da li si svestan da si im upravo nacrtao mete na čelu tako što si bez ikakvog osnova objavio njihove osobne podatke ovdje ?

Kako bi bilo tebi da netko objavi imena i prezimena ovdje npr. tvoje sestre, supruge ili majke možda ?

Jako ste neozbiljni i neodgovorni, uopće ne razmišljate kako će se vaši neodgovorni postupci odraziti na nečije živote i privatnost.
 
Ja cu poludeti ovde nista nema normalne zenske trazim danima da se druzi na kobi dan u villi nista uvjek prvo abon jel jebeni aircas oa cu doci itd koje prevafe kruze ovda imali normalna bilo gdje u hr icu po nju jebo te na kraju u njemackoj platis 50e ispusi izjebes po sata i idi kod druge ovde nista
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh