Stupio sam u kontakt s Marinom priko posla predstavio se i blabla....rekla mi je da joj dam ime priporuke??ako to nemam,da je ne uznemirujem!!I dalje ostaje pitanje kako doci do broja ili do njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stupio sam u kontakt s Marinom priko posla predstavio se i blabla....rekla mi je da joj dam ime priporuke??ako to nemam,da je ne uznemirujem!!I dalje ostaje pitanje kako doci do broja ili do njih
U pravu si!i meni se to čini?netko je tu nešto pomiša,sigurno.tu narkomanku iz Benkovca,za nju ja ne znam,ali ovi drugi za nju bit će znaju.je li čemu ta cura?je li što zgodna ili ju je droga izjela?Ovo za benkovac se valjda mislilo na onu narkomaku sto bi je tribalo kupit kod Badela pa onda negdi u autu odraditi
Vrhunska usluga ,prelipa cura ,zgodna ,seks odlican ...Jel bia netko kod koje od trenutnih na EGE u Zadru ?
Vrhunska usluga ,prelipa cura ,zgodna ,seks odlican ..
Na ege ,agencija creamSuper cura izgleda, na kojoj stranici si je naša, gledam na ege, nema je tamo
jesan ja prije 5 dana al nikakav odgovor od njeDali je netko pokusao kontaktirat?Mlada Bosanka ti nudi avanturu života.
Zovem se Ajla imam 27godina, nudim usluge, masaža, erotike. Itd. Moji tabui su: 1. Na WhatsApp se iskljucivo…www.oglasnik.hr
Posto sam mnogo puta prevarena, odlucila sam na neki nacin da i jedna i druga strana budu zadovoljna ovim uvjetom.jesan ja prije 5 dana al nikakav odgovor od nje
Evo vam. Bon traži kao i sve drugePosto sam mnogo puta prevarena, odlucila sam na neki nacin da i jedna i druga strana budu zadovoljna ovim uvjetom.
Druzenje traje izmedju 4-5 sati i kosta 700kn. Mozemo biti ili u tvome ili u mom smjestaju. Kondom nije obvezan, al je pozeljno. U seksu radim sve po vasim zeljama (pusenje i klasicno…) Sto se tice placanje ono se vrsi putem koda koji vam ja posaljem i to na sljedeci nacin. Kupim kod platim za njega određen iznos, posaljem vama kod, kada uplatite kod dobijete racun na kojoj je ispisano koliko ste uplatili. Nakon toga ako ti dolazis kod mene ili ukoliko ja trebam kod tebe, ti meni das adresu. Kad se nadjemo ja na licu mjesta provjerim tvoju uplatnicu i ukoliko je sve uredu, imamo cijelu noc ili podne za nas.. Na ovaj nacin zelim biti sigurna da radim s nekim ozbiljnim i prije svega s covjekom, a ne sa nekim ko me smatra lakom i nekom prevaranticom. Sto se tice ovakvog nacina placanja to sam uvela od kako me je muskarac ili kako da ga nazovem seljacina osramotio pred cijelim susjedstvom. Nadam se da me razumijete.
Ostale usluge koje nudim su:
Masaza sportska cijelog tijela 250kn.
Masaza body2body 200kn.
Erotska masaza sa striptizom 400kn.
Anal sa kondomom 500kn.
Cijelodnevno druzenje u trajanju od 22h-12h popodne 1600kn.
Nadam se da vam je primamljivo, ako ste zainteresirani, napisite koju opciju zelite i dogovorit cemo se za termin i mjesto boravka.
Aj, očekivano , cijene su joj umjerene al uzalud. Veće bi čudo bilo da je rekla da moze cash nakon poslaEvo vam. Bon traži kao i sve druge
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|