Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes vise stupiti u kontakt sa Marinom,pocinila je suicid.Rip.Stupio sam u kontakt s Marinom priko posla predstavio se i blabla....rekla mi je da joj dam ime priporuke??ako to nemam,da je ne uznemirujem!!
Samo da vas obavjestim da je Marina pocinila suicid.Njena sestra plavuša,Ivana Maskara me upravo zvala .Tu je netko nesto pomisa jer ja sam bia proslu sezonu par puta s plavuson koja je radila u istoj kuci s tom Ivanom Marin ali se nisu nigdje oglasavale nego bi radile samo s par stalnih i eventualno ako bi netko novi dobia broj od tih stalnih sto su isli i nisu bile u benkovcu nego biogradu a tocnu lokaciju kuce necu rec da vlasnik ne upadne u probleme,jer je i on sam zna zasto bi unajmile kucu(vjerovatno bi i on dobio dio novca pa ga je bilo briga ).I one bi radile samo dok je sezona jer se turisti samo smjenjuju pa nitko nista ne posumlja od susjeda.
Jesi li siguran ili samo nagađaš?Ne mozes vise stupiti u kontakt sa Marinom,pocinila je suicid.Rip.
Siguran sam.Navodno radi ove straniceJesi li siguran ili samo nagađaš?
Da, moguće je?provjeriti ću u firmi?Siguran sam.Navodno radi ove stranice
Da, moguće je?provjeriti ću u fir
Jesi provjerio?Da, moguće je?provjeriti ću u firmi?
Imam jaMilena
Zdravo! Napokon u Hrvatsku !Da probam te jake momke!Jesi spreman da RazvALIMO MOJ KUHINJSKI STO? Ja sam Sanja 42…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa,
Ima li tko informacija o doticnoj.
Hvala!
Gukni golube, moze inbox?Imam ja
Jeste,nazalost je istina,bio sam na njenom profilu,svi iskazuju sucut.Jesi li siguran ili samo nagađaš?
Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.Ma koja je to Marina?
baci poruku u private o kojoj se firmi radiMarina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Kako se moze doci do njih,nakakav kontakt preporuka….?? inbox hvala!Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Kako se moze doci do njih,nakakav kontakt preporuka….?? inbox hvala!
Tražio sam po osmrtnicama,ali nisam vidio osmrtnicu.bit će da je nisu ni stavili.Ne mozes vise stupiti u kontakt sa Marinom,pocinila je suicid.Rip.
Kako doći do njih?da li netko zna?Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|