Zašto bi se javila? šta sam ja tu?! jel kome šta nudim? ne spamajte si temuZašto se Zoi ne želi nikomu javit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi se javila? šta sam ja tu?! jel kome šta nudim? ne spamajte si temuZašto se Zoi ne želi nikomu javit?
Zašto bi se javila? šta sam ja tu?! jel kome šta nudim? ne spamajte si temu ja sam novi tu, javi mi se
Ja sam tu novi, javi mi senikad. pusa
Apsolutno. Ako dodje do promjene ti ces to sigurno naravno i reci. Jer nada uvijek ostaje
Da, ovo je inace tema o uzgoju kukuruza.Zašto bi se javila? šta sam ja tu?! jel kome šta nudim? ne spamajte si temu
onda idi uzgajaj kukuruz jer ovo nije forum na kojem smiju samo muškarci komentirat nego i žene.Da, ovo je inace tema o uzgoju kukuruza.
Bolje bi ti bilo da nam das, vidis da si sva nervozna.onda idi uzgajaj kukuruz jer ovo nije forum na kojem smiju samo muškarci komentirat nego i žene.
čuj ja sam danas došla u Zadar al nisam vidila kukuruz, slabo ga uzgajate. A ti mi sigurno nećeš govorit kome ću ja dat, nadi svoju pi... samBolje bi ti bilo da nam das, vidis da si sva nervozna.
Eto balavi konju bitno je da si ti sada napisao esej o meni i zivis u nadi da ce ta ista procitati taj esej. Buduci da si me tako lijepo i plasticno opisao, sada obrisi bale i smrke i drkaj u toj nadi da ce se bas tebi javiti, jer si tako jebeno usao u njen supak i samo ti oks nogice vire iz njega.Nevjerojatno je kakav si ti p*čkopaćenik @Aster.
Djevojka je 394 puta napisala na književnom Hr jeziku da nema namjeru niti se želi javljati preko PP poruka nikome a ti opet kontinuirano svoju debilsku priču "Pa nismo svi isti", "Javi se u PP, ne rade ti poruke", "Nada uvijek ostaje" i da ne nabrajam dalje te tvoje glupave izjave.
Kakva si ti jednojajčana stanica u pm...za proučavanje i stručno nadgledanje 24/7.
pročitala sam, i u pravu je u potpunostiEto balavi konju bitno je da si ti sada napisao esej o meni i zivis u nadi da ce ta ista procitati taj esej. Buduci da si me tako lijepo i plasticno opisao, sada obrisi bale i smrke i drkaj u toj nadi da ce se bas tebi javiti, jer si tako jebeno usao u njen supak i samo ti oks nogice vire iz njega.
U cemu je problem ako sam ti napisao jednu recenicu kroz zajebanciju tu???pročitala sam, i u pravu je u potpunosti
nekad treba ipak povuc kočnicu....
Etopročitala sam, i u pravu je u potpunosti
nekad treba ipak povuc kočnicu....
problem je šta tu dođe cura i odmah E DAJ JAVI MI SE U INBOX, ma aloU cemu je problem ako sam ti napisao jednu recenicu kroz zajebanciju tu???
Ja sam tebi napisao kroz salu poruku i napisao da generaliziras jer sve ovdje stavljas u isti kos, a nismo svi ovdje isti. Ovaj borke od 47 komentara u 45 vrijedja i omalovazava ovdje ljude i ima par komentara ajmo reci normalnih. Briga mene za druge. Ne diraj me jer te ne diram to pravilo kod mene igra. A komentari s uvredama i bahacenjem u startu rjesavam istom mjerom.problem je šta tu dođe cura i odmah E DAJ JAVI MI SE U INBOX, ma alo
Tko ti/vam šta nudi? Čak i da je zajebancija, pojedini ste svi isti.
A sta je najbolje, ne shvaćate da sto manje tu pisete i pričate, iznosite neke stvari.. da ćete vise izbora i povjerenja od zenske imat.a
Ima cura, evo ih dvije samnom tu al čemu da gubimo vrijeme tu kad gledamo dalje od ovog foruma. Ovaj forum je cisto da znamo koga se trebamo kloniti i gdje NE tražiti. lijep pozdrav
Ne trazimo mi povjerenje nego picke.problem je šta tu dođe cura i odmah E DAJ JAVI MI SE U INBOX, ma alo
Tko ti/vam šta nudi? Čak i da je zajebancija, pojedini ste svi isti.
A sta je najbolje, ne shvaćate da sto manje tu pisete i pričate, iznosite neke stvari.. da ćete vise izbora i povjerenja od zenske imat.
Ima cura, evo ih dvije samnom tu al čemu da gubimo vrijeme tu kad gledamo dalje od ovog foruma. Ovaj forum je cisto da znamo koga se trebamo kloniti i gdje NE tražiti. lijep pozdrav
Kazem da nismo svi isti. Dagle nema mjesta generaliziranjuNe trazimo mi povjerenje nego picke.
svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja, nisam nikoga izdvojila iz mase. A to šta se s nekima slažem kao i neki samnom ne znaci da mi se ulizuju niti da sam im se javila, pozzzKazem da nismo svi isti. Dagle nema mjesta generaliziranju
Apsolutno. Ali nacin komentiranua je drugo. Jedno je fino i argumentirano pricati,a drugo je bahato preseravanje na racun drugih sebe dizuci na tudji racun. To je bit pricesvatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja, nisam nikoga izdvojila iz mase. A to šta se s nekima slažem kao i neki samnom ne znaci da mi se ulizuju niti da sam im se javila, pozzz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|