Da ova u suknji je bila u tom apartmanu zajedno s jednom plavusom kod koje sam ja isaPogledajte prilog 3947dali su to njih dvije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ova u suknji je bila u tom apartmanu zajedno s jednom plavusom kod koje sam ja isaPogledajte prilog 3947dali su to njih dvije
To se podrazumjeva da tko nađe dijeliAko netko dode do broja nek javi tnx
Pa kad je dobra još ako se dobro jebe...pridružujem se ekipi , nisam odavna vidio ovoliko strke oko neke male
Jos nema nekog izbora u zadru sve bonovi..Pa kad je dobra još ako se dobro jebe...
kolko jadan očajan paćenik i drkaroš moraš na svijetu biti da ovako nešto detaljno iznosiš tu. Jesi sad zadovoljan sto si ekipi tu to napisao? ti je srce i dusa na miru? ..a o fotografijama da ne pričam. Sve me strah doc u Zadar kad vidim ovakve....Nebilo mi teško nazovem sad tog poznanika u Biograd koji mi je rekao za njih. Kaže ovako : Misli da žive u Benkovcu. Imaju oko 30 godina i da rade u nekoj firmi koja obrađuje metal??? (Rekao je kojoj ja naravno zaboravio). On je ČUO da se jebu za lovu. E sad a kaže da im je tac bio u zatvoru prije 20- tak godina i da je tada mama bila aktivna i jebavala se po Polači i okolici za lovu. Moja predpostavka je da bi to sad mogla bit dobra milfara.
Ako netko iz ovoga može izvuči kakvo saznanje ili kontakt bio bi zahvalan
Obavezno javite broj od maleTo se podrazumjeva da tko nađe dijeli
Druže ako tražiš moral i etiku pogriješio si web stranicukolko jadan očajan paćenik i drkaroš moraš na svijetu biti da ovako nešto detaljno iznosiš tu. Jesi sad zadovoljan sto si ekipi tu to napisao? ti je srce i dusa na miru? ..a o fotografijama da ne pričam. Sve me strah doc u Zadar kad vidim ovakve....
Molim te obraćaj mi se u ženskom rodu, jer ja kao cura mislim da još jako dugo nećeš j... ništa.Druže ako tražiš moral i etiku pogriješio si web stranicu
Hej. Zoi javi mi se u inbox jer ti ne mogu pisatiMolim te obraćaj mi se u ženskom rodu, jer ja kao cura mislim da još jako dugo nećeš j... ništa.
ma ništa, uzas i sramota šta se ovdje dešava, prilaže i piše... sretnoHej. Zoi javi mi se u inbox jer ti ne mogu pisati
Diskrecija je za neke Špansko selo !!!ma ništa, uzas i sramota šta se ovdje dešava, prilaže i piše... sretno
Zoi javi se u ppMolim te obraćaj mi se u ženskom rodu, jer ja kao cura mislim da još jako dugo nećeš j... ništa.
nikome se neću javiti u pp, nemojte si spamat temu bezveze, radije prestanite radit ovakve stvari i poštujte diskreciju.. jer dok toga ima nijedna cura vam neće doć a niti javit se. sretno!Zoi javi se u pp
Nema potrebe generalizirati jer nismo svi ovdje isti..nikome se neću javiti u pp, nemojte si spamat temu bezveze, radije prestanite radit ovakve stvari i poštujte diskreciju.. jer dok toga ima nijedna cura vam neće doć a niti javit se. sretno!
dobro svejedno se neću nikom javiti, ne znam zašto bi trebala, javit će se drugi meni kad dođem. došla sam samo prokomentirat! lpNema potrebe generalizirati jer nismo svi ovdje isti..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|