D
Deleted_user1029
Guest
Pa javili bi se da ti inbox radidobro svejedno se neću nikom javiti, ne znam zašto bi trebala, javit će se drugi meni kad dođem. došla sam samo prokomentirat! lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa javili bi se da ti inbox radidobro svejedno se neću nikom javiti, ne znam zašto bi trebala, javit će se drugi meni kad dođem. došla sam samo prokomentirat! lp
dobro ali ja ne želim da mi se netko javi zato ne radi, shvaćaš? zato nema potrebe da se i ja nekom javim.Pa javili bi se da ti inbox radi
Apsolutno. Ako dodje do promjene ti ces to sigurno naravno i reci. Jer nada uvijek ostajedobro ali ja ne želim da mi se netko javi zato ne radi, shvaćaš? zato nema potrebe da se i ja nekom javim.
Ok.Znan sto je diskrecijanikome se neću javiti u pp, nemojte si spamat temu bezveze, radije prestanite radit ovakve stvari i poštujte diskreciju.. jer dok toga ima nijedna cura vam neće doć a niti javit se. sretno!
PozdravLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel netko bio kod ove, ili je kontaktiro.
I nakon toga ne odgovara višePozdrav
Može i danas navečer.
Ja sam u ranim tridesetima, 177cm, koja kilica više ali ništa pretjerano
700kn/h, vaš prostor, kondom obavezan.
Ako vam to odgovara javite se pa ćemo nešto dogovoriti
Koja kilica vise zasto mi se cini da je gnom?Pozdrav
Može i danas navečer.
Ja sam u ranim tridesetima, 177cm, koja kilica više ali ništa pretjerano
700kn/h, vaš prostor, kondom obavezan.
Ako vam to odgovara javite se pa ćemo nešto dogovoriti
Poslao sam mail ali nema odgovora.I nakon toga ne odgovara više
Zoi javi mi se.pusama ništa, uzas i sramota šta se ovdje dešava, prilaže i piše... sretno
nikad. pusaZoi javi mi se.pusa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|