Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana javi seodustala od dolaska
sretno svima lp
Baci poruku Kako se Moze doc do kontaktMarina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Nez za ove ostale ali sam bia s Anitinom rodicom i def se mala zna jebati ali sam presta ici jer nije nikada imala svoj prostor tako da bi uzima uvik hotelske sobe i na kraju bi me sat s njom izasa oko 200 € a za te pare mi je draze ici na ove s EGE.Jel zna netko jel mozda uspjela srediti svoj prostor ?Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Imas Li Broj od anitinom rodicom, salji kontakt U box Ako mozesNez za ove ostale ali sam bia s Anitinom rodicom i def se mala zna jebati ali sam presta ici jer nije nikada imala svoj prostor tako da bi uzima uvik hotelske sobe i na kraju bi me sat s njom izasa oko 200 € a za te pare mi je draze ici na ove s EGE.Jel zna netko jel mozda uspjela srediti svoj prostor ?
Jesam sve bilo superJesi bio kod Viki?
U pravu si, priznajem...Tu je pola profila lažno, a druga polovica su panduri. Tako da se ne bi bas previse oslonio na info koje dobijem.
Moze br u inbox hvala!Nez za ove ostale ali sam bia s Anitinom rodicom i def se mala zna jebati ali sam presta ici jer nije nikada imala svoj prostor tako da bi uzima uvik hotelske sobe i na kraju bi me sat s njom izasa oko 200 € a za te pare mi je draze ici na ove s EGE.Jel zna netko jel mozda uspjela srediti svoj prostor ?
Da se nadovezem na ovo uslijed novodobivenih info nazalost nema jos prostor i da je jos digla cijene pa je sat 1300 a 30 min 800.Znaci bolje ici na ove s EGE.Ona bi,bar po mom iskustvu bila jedino bolji izbor za ove koji samo hoce klinke od 20-tak jebat.Jel ima koja s EGE za preopruku ?Nez za ove ostale ali sam bia s Anitinom rodicom i def se mala zna jebati ali sam presta ici jer nije nikada imala svoj prostor tako da bi uzima uvik hotelske sobe i na kraju bi me sat s njom izasa oko 200 € a za te pare mi je draze ici na ove s EGE.Jel zna netko jel mozda uspjela srediti svoj prostor ?
Može se broj dobitiDa se nadovezem na ovo uslijed novodobivenih info nazalost nema jos prostor i da je jos digla cijene pa je sat 1300 a 30 min 800.Znaci bolje ici na ove s EGE.Ona bi,bar po mom iskustvu bila jedino bolji izbor za ove koji samo hoce klinke od 20-tak jebat.Jel ima koja s EGE za preopruku ?
Je li netko bio?
Može broj molim teNez za ove ostale ali sam bia s Anitinom rodicom i def se mala zna jebati ali sam presta ici jer nije nikada imala svoj prostor tako da bi uzima uvik hotelske sobe i na kraju bi me sat s njom izasa oko 200 € a za te pare mi je draze ici na ove s EGE.Jel zna netko jel mozda uspjela srediti svoj prostor ?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|