Tražio sam po osmrtnicama,ali nisam vidio osmrtnicu.bit će da je nisu ni stavili.Ne mozes vise stupiti u kontakt sa Marinom,pocinila je suicid.Rip.
Tražio sam po osmrtnicama,ali nisam vidio osmrtnicu.bit će da je nisu ni stavili.Ne mozes vise stupiti u kontakt sa Marinom,pocinila je suicid.Rip.
Kako doći do njih?da li netko zna?Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Jesi li to bio sa curom iz bibinja?Bio ja! S curom se dogovorio dosla do mene u dogovoreno vrijeme.. Sve pet nikad mi bolje nije bilo, ali sve je stvar ukusa ako se palite na "plasticarke", soraje, tijane ajfon, narkomanke i ostali sljam od cura onda zaboravite... ova je skroz super, lijepa, normalna i ne zeli imati posla s debilima jer ima svoj privatan zivot i posao tak da.... ja ju zovem cesto i meni je vrh zajebancija i sex top
I mene zanima kako doći do neke od spomenutihPriključujen se ,kako do neke od spomenutih
Kako doći do neke od spomenutih,Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Zna li itko ista o ovoj![]()
Katarina
Hey, ja. Sam KACA NOVA U GRADU! Obožavam završnicu na mojim grudima, OBOZAVAM da osjetim toplinu. Ako muškarac zna sta…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa,
Ima li tko informacija o doticnoj.
Hvala!
Sitno mrtvilo!otišli turisti,otišle cure.povremrno uvik neka dođe.Vece jel ima ista u zadru hvala
@kulinator prije par dana si ovdje pisao da se izvjesna djevojka zbog ovog foruma ubila.Marina Maskara,mislim da se tako preziva.Ima jos dosta prepicki u toj firmi,jebu se za pare...Karla I.,Ana U.,mama i kćer Vunic,malena Anita Mijic,to ti je ta ekipa najjzgodnija.Koliko kostaju nezz.
Imam ja sredni 30 god cura ok ima malo vize kila ali radi svoj poso ok 100e sat cjelu noc 200 do 300eLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel bio netko kod ove?
Ne odgovara na mail?ima neko broj?Imam ja sredni 30 god cura ok ima malo vize kila ali radi svoj poso ok 100e sat cjelu noc 200 do 300e
InboxNe odgovara na mail?ima neko broj?
Jeli neka domaca ili?Imam ja sredni 30 god cura ok ima malo vize kila ali radi svoj poso ok 100e sat cjelu noc 200 do 300e
Moze na privatImam ja sredni 30 god cura ok ima malo vize kila ali radi svoj poso ok 100e sat cjelu noc 200 do 300e
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|