Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj moliš?
Da ti Bog da pametiKaj moliš?
Hvala ali ne treba da se moliš za moju pamet, koliko mi bog dao imam i previse .Da ti Bog da pameti
Kupim ti ja onu bočicu s dudicom za bebače i litru punomasnog mlijeka, pa sisaj. Jeftinije je i praktičnije od pohođenja ženski iz oglasnika.Da, priznajem, meni se diže kurac na sise pune mlijeka ALI da to nisu sise debeljuce. To bi mi bilo perverzno i nenormalno. I u čemu je problem ak se palim na žene koje doje? Zakaj bi bilo nenormalno sisat mlijeko i u odraslim godinama ak me to pali? Vi neki tu volite da vam žena liže šupak, da vam radi masaže prostate pa ja nikog ovdje ne nazivam latentnim pederom zbog toga i perverznjakom.
Na krivom forumu trazis,ovdje 99% plaća sex…znaci forum o djevojkama koje naplaćuju svoje usluge…Većinom iz Plavog oglasnika i EGEJel ima koja da je spremna na druzenje samnom 26 god .. Posalji sliku i adresu dolazim i placam bonus
Pa znam da naplacuju zato i pitam tuNa krivom forumu trazis,ovdje 99% plaća sex…znaci forum o djevojkama koje naplaćuju svoje usluge…Većinom iz Plavog oglasnika i EGE
Može i Zagreb, ako ima koja za redovno poslovanjeI ja tražim neku iz Rijeke, da nije EGE ili Amy (ništa protiv nikoga).
A jesi nasla kom ces se javit, pa takvi koji samo pisu moze broj, kakva je ova itd idu na ignore, sta si ocekivala? A i da ja dobijem poruku u inbox od neke cure i od mene bi dobila 1570 pitanja jer bi mislio da me netko zajebavaPratim komentare po lokacijama, javim se liku tri stranice piše dajte broj od neke,ima koja,javim se onda sto pitanja,kompliciranja,nazadnje mi napiše joj kad možeš drugi tjedan a ponedjeljak je a i to vrijeđanje stvarno, ružna, debela,ovakva,onakva a oni vrsni jebači čim dođe do p.... svrši pa naravno da mu žao onda para
Jbg, krivom se javilaPratim komentare po lokacijama, javim se liku tri stranice piše dajte broj od neke,ima koja,javim se onda sto pitanja,kompliciranja,nazadnje mi napiše joj kad možeš drugi tjedan a ponedjeljak je a i to vrijeđanje stvarno, ružna, debela,ovakva,onakva a oni vrsni jebači čim dođe do p.... svrši pa naravno da mu žao onda para
Pratim komentare po lokacijama, javim se liku tri stranice piše dajte broj od neke,ima koja,javim se onda sto pitanja,kompliciranja,nazadnje mi napiše joj kad možeš drugi tjedan a ponedjeljak je a i to vrijeđanje stvarno, ružna, debela,ovakva,onakva a oni vrsni jebači čim dođe do p.... svrši pa naravno da mu žao onda para
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|