Mozemo li mi razmjeniti iskustvaIma li ovdje normalnih žena koje žele razmijeniti iskustva privatno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo li mi razmjeniti iskustvaIma li ovdje normalnih žena koje žele razmijeniti iskustva privatno?
Kovrčava Ana se polako vraća u posao. Pomalo.Ova na Rudešu je 100% bila Ana , crnka , kovrčava kosa . Žao mi je što je više nema .
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.da nisi debelo prase, - dal možda znate neku kolegicu iz vašeg faha koja je nedavno rodila i da doji? Već par godina mi je največi mogući fetiš sisanje mlijeka i to me napaljuje nenormalno, Inače sam potpuno normalan, uredan. čist i pristojan, dakle bez straha, nemojte da vas zavara to kaj bi htio cuclat majčino mlijeko.
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????
“Inace sam potpuno normalan”
I jos na kraju napiše da je normalanI ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????
Koji je tvoj problem!? Zar je zabranjeno komentarisati!?@LolaPixi zv. Svakom loncu poklopac,
Svaka sličnost sa suđem je slučajna...
Nemam problem, isto kao što ga i ti nemaš pretpostavljamKoji je tvoj problem!? Zar je zabranjeno komentarisati!?
Kako sam ja onda "poklopac"!? Rijetko komentarisem bilo sta ovdje ... Ali volim citati komentare, jer covjek svaki dan moze nesto nauciti uz vasNemam problem, isto kao što ga i ti nemaš pretpostavljam
Nije zabranjeno komentarisati, baš je neko napisao da jeste ?
Kako sam ja onda "poklopac"!? Rijetko komentarisem bilo sta ovdje ... Ali volim citati komentare, jer covjek svaki dan moze nesto nauciti uz vas
Koju sliku
Ja bi te jebao i platioSvi vi bi jebali badava da....a opet ocekujete da zena ima frizuru,donjeg vesa,noktice,da je sredena...pa sve to kosta....a ako necete platit jebite svoje doma
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|