Mozemo li mi razmjeniti iskustvaIma li ovdje normalnih žena koje žele razmijeniti iskustva privatno?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo li mi razmjeniti iskustvaIma li ovdje normalnih žena koje žele razmijeniti iskustva privatno?![]()
Kovrčava Ana se polako vraća u posao. Pomalo.Ova na Rudešu je 100% bila Ana , crnka , kovrčava kosa . Žao mi je što je više nema .
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.da nisi debelo prase, - dal možda znate neku kolegicu iz vašeg faha koja je nedavno rodila i da doji? Već par godina mi je največi mogući fetiš sisanje mlijeka i to me napaljuje nenormalno, Inače sam potpuno normalan, uredan. čist i pristojan, dakle bez straha, nemojte da vas zavara to kaj bi htio cuclat majčino mlijeko.
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????
“Inace sam potpuno normalan”![]()
I jos na kraju napiše da je normalanI ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????
Koji je tvoj problem!? Zar je zabranjeno komentarisati!?
Nemam problem, isto kao što ga i ti nemaš pretpostavljamKoji je tvoj problem!? Zar je zabranjeno komentarisati!?![]()
Kako sam ja onda "poklopac"!? Rijetko komentarisem bilo sta ovdjeNemam problem, isto kao što ga i ti nemaš pretpostavljam
Nije zabranjeno komentarisati, baš je neko napisao da jeste ?![]()
Kako sam ja onda "poklopac"!? Rijetko komentarisem bilo sta ovdje... Ali volim citati komentare, jer covjek svaki dan moze nesto nauciti uz vas
![]()
Koju sliku
Ja bi te jebao i platioSvi vi bi jebali badava da....a opet ocekujete da zena ima frizuru,donjeg vesa,noktice,da je sredena...pa sve to kosta....a ako necete platit jebite svoje doma
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|