kao prvo, ovaj thread su pokrenuli frajeri koji se skrivaju iza ženskih profila i fascinantno je koliko se jebivjetara ulovilo na mamac
kao drugo, baš lijepo da si se evo i ti uključio sa svojim biserima. pa daj nam molim te onda kad si tako pametan, deskriptivan i na intelekturalno razini prostitutke s PO, objasni gdje je crta razgraničenja između pljuvanja i slikovitog opisa smrada koji svjesno i s namjerom ide da ti samo uzme lovu? reći ću ti ja - nema je. jer je taj smrad u istoj kategoriji šibicara koji te vara na cesti (još je i gori jer ti šibicar ništa ne obećaje i znaš da je šibicar) i već je sam sebe popljuvao svojim ponašanjem gorim od prostitutke iz gajeve. lijepo zahvalit na čemu? na tome što si došao po barem dobar sex (ne treba biti vrhunski), a dobio si pet minuta psihoze i prijevare? na tome se ne zahvaljuje nego kao mekivz ošamariš ili kao većina nas progutaš govno i napišeš negativnu recenziju.
drago mi je da si našao divne osobe u prostitutkama, evo npr ja to ne tražim, našao sam u životu par divnih prijatelja i od ovih cura ne tražim mnogo - budi mlada, budi sexy i jebi se tih pola sata, sat. a ja ću radit za svoju lovu (ili je ukrast) i fer ti platit za to.
ti ćeš pričati o prijevodima, frende govana koji si ti nasrao nema klaića koji će prevesti..pazi lika, da smislimo što želimo. želim da mi prostitutka pomogne konstruirati perpetuum mobile i da, fakat, svaki puta odem razočaran jer još nijedna nije uspjela. kakva budaletina (pa ti ovo shvati kao pljuvanje)