Sisata i guzata
Well-known member
Probaj ujutro, stari jebaci su mi rekli da je tad najbolje jer si medju prvima i pickica je jis svjeza i odmorna...sutra je novi dan! Nema odustajanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj ujutro, stari jebaci su mi rekli da je tad najbolje jer si medju prvima i pickica je jis svjeza i odmorna...sutra je novi dan! Nema odustajanja
Ouu ljuta jutarnja smjena. Probat cemo se izborit za nedjeljuProbaj ujutro, stari jebaci su mi rekli da je tad najbolje jer si medju prvima i pickica je jis svjeza i odmorna...
U nedjelju su na placuOuu ljuta jutarnja smjena. Probat cemo se izborit za nedjelju
Ili joj netko svrsi u usta a ti se dodes ljubiti.....Iza 18h možeš jedino polizat tragove nečije sperme![]()
Pa i ti to vec znasIli joj netko svrsi u usta a ti se dodes ljubiti.....
Aaa neee strogo se drzi do higijeneLako tebi, zanima me kako je fraeru koji te ljubi nakon nečije sperme po tvojoj faci![]()
Valjda si opere usta, pasta za zube, listerine itdLako tebi, zanima me kako je fraeru koji te ljubi nakon nečije sperme po tvojoj faci![]()
Sto je najbolje, tako i djelujem...Mene kad pitaju samo 3....
Apsolutno. Ako nemam energije i volje nista od susreta...Bitno je kvalitetno a ne kvantitativno
Jel donio cokoladicu?Kak je bilo s Venturom? Jel se raspitivao o meni i moderatoru ili ga sad zanima Sombrero?
Jucer 3x po 3x i ovaj put se ne zajebavamJel donio cokoladicu?
Nije pitao za vas..Jel donio cokoladicu?
Jedino zasto se ti i ja svadjamoNije pitao za vas..
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|