Sisata i guzata
Well-known member
Ja volim pozornost samo u slucaju da nista ne riskiramPa cura je pametna. Nije luda da riskira upalu pluća i temperaturu zbog malo pozornosti. Suludo zaista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim pozornost samo u slucaju da nista ne riskiramPa cura je pametna. Nije luda da riskira upalu pluća i temperaturu zbog malo pozornosti. Suludo zaista.
Auuuuuuu neka je dobar i ugodan tek!
Dobar tek.Od zimskih sportova samo ovo.. ako nisam na bordanju na nekoj lijepoj planini..
Btw. Ovo je od sad tako da dobar tek.
![]()
Bas takoKod tebe ne vazi ono ko riskira taj profitira. Tebe boli kita, ti profitiras
Hvala ti, Dobri Dane!Super ste ekipa.
Baš sam se nasmijao na komentare
@Sisata i guzata ja sam cuo da ti dobro kuhasVidis uvijek sam razmisljo da nazovem zensku osobu za usluzne djelatnosti i da ju pitam oce mi napravit rucak s cijelim menijem.
Jok, pa rekla je nema vremena za to. Samo brzu hranu i ručak kasno uvečer. To nije zdravo.@Sisata i guzata ja sam cuo da ti dobro kuhas
A nema vremena ali vjerujem da kad bi se latila špareta da bi to bilo ajnc aJok, pa rekla je nema vremena za to. Samo brzu hranu i ručak kasno uvečer. To nije zdravo.
Apsolutno, sve sto radim mora bitiA nema vremena ali vjerujem da kad bi se latila špareta da bi to bilo ajnc a
@Atlas eto vidisApsolutno, sve sto radim moea biti![]()
Naravno... Sve za pare...SIG, jeli kod tebe ima lanč paketa? xD
Tako se daOdoh piti![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|