M
Mozart deleted
Guest
Ako dobije upalu bar zna di je dobila.Baš je luda, pa upalu pluća riskira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako dobije upalu bar zna di je dobila.Baš je luda, pa upalu pluća riskira.
To neka joj bude škola onda. Valjda će se opametiti?!Ako dobije upalu bar zna di je dobila.
Neee, ja ne volim zimu...Sig, jeli tebi ikada palo napamet tako te ekstreme po zimi izvoditi?
Ja sam mislio da te pjesma rade manojlovic 10 ispod nule nadahnjuje po tom pitanjuNeee, ja ne volim zimu...
Pa cura je pametna. Nije luda da riskira upalu pluća i temperaturu zbog malo pozornosti. Suludo zaista.Ja sam mislio da te pjesma rade manojlovic 10 ispod nule nadahnjuje po tom pitanju
Ja volim pozornost samo u slucaju da nista ne riskiramPa cura je pametna. Nije luda da riskira upalu pluća i temperaturu zbog malo pozornosti. Suludo zaista.
Auuuuuuu neka je dobar i ugodan tek!
Dobar tek.Od zimskih sportova samo ovo.. ako nisam na bordanju na nekoj lijepoj planini..
Btw. Ovo je od sad tako da dobar tek.
Bas takoKod tebe ne vazi ono ko riskira taj profitira. Tebe boli kita, ti profitiras
Hvala ti, Dobri Dane!Super ste ekipa.
Baš sam se nasmijao na komentare
@Sisata i guzata ja sam cuo da ti dobro kuhasVidis uvijek sam razmisljo da nazovem zensku osobu za usluzne djelatnosti i da ju pitam oce mi napravit rucak s cijelim menijem.
Jok, pa rekla je nema vremena za to. Samo brzu hranu i ručak kasno uvečer. To nije zdravo.@Sisata i guzata ja sam cuo da ti dobro kuhas
A nema vremena ali vjerujem da kad bi se latila špareta da bi to bilo ajnc aJok, pa rekla je nema vremena za to. Samo brzu hranu i ručak kasno uvečer. To nije zdravo.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|