Zašto ne žele 30 minuta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ventura

Well-known member
Ja sam bio sa tri žene sa dobrim rezencijama, sve ok ljubazne su ali uglavnom nakon šta svršim za 10 minuta, one odmah odu sa kreveta i ne žele se milkiti i pipati.

Nije ovo sport za svakoga... sta ste nesigurni majko moja mila, 1000 pitanja oko stvari koja je stara koliko i covjek :) nema lijevo desno kad jebes... a ako si siguran u sebe i dobar u tome nema da ona zuri ili pozuruje i cima te... ti postavljas igru... a ne, vi pičići se bojite ustvari tih žena, a tu trazite potvrde, one to osjete i naravno da vas jebu u mozak jer mogu... ajmo malo muda aktivirati i ponasajte se kao muškarci... :)

Upravo to :) ne dobijes jer si nesiguran pa iskoriste svaku situaciju... zapamti "prika" da su prije svega to vrhunske glumice i manipulatorice... potrebno je malo poznavati psihologiju covjeka za ovakve rasprave... a s druge strane, ubijete ih pitanjima i detaljima.. mogu ovo, mogu ono, u kojoj minuti mogu staviti prst...

Znaci, dogovoris termin i kada ste u akciji ti igras igru... svaka ostala komunikacija prije daje njima mogucnost da vas prcaju u mozak, sto i cine... pa eto, svi dobiju na kraju dana ono sto traze :)

I ja sam ucio na teze nacine pa cemu da drugi prođu bolje... i pazi ovo saznaju sve to s foruma... a jooj hehe

Kao što rekoh dragi Ventura, nitko nije postao "majstor" preko noći ili tražeći odgovore na forumu... svako lose iskustvo neka ti bude škola i ne odustaj i doći ćeš na svoje... O tebi ovisi hoćeš li do toga potrošiti 800 kn i 2000 EUR :)

Radu one to svima , manje više 😀😀
Zato imas opciju da je odjebeš i tražiš ono što tebi odgovara .
Jedna kineska poslovica kaže :
Jedna zadovoljna stranka privuče 5 novih korisnika a jedna nezadovoljna odvuče 20 korisnika.
Stoga ovaj forum je tu razmjena misljenja recenzije itd
Konačno da se u nečemu slažemo... razmjena iskustva a ne traženje muda :)

Kod Poljakice, ona ti odma u oglasu napiše, pušenje dok ne svršiš, nikakvih pola sata, nego dok ne svršiš... Računa da će te dokrajčit za 10-15 min, šta uglavnom i bude.
E sad jel naletila na koga da mu dudla sat vremena a ne svršava, ne znam :ROFLMAO:

Kod Poljakice, ona ti odma u oglasu napiše, pušenje dok ne svršiš, nikakvih pola sata, nego dok ne svršiš... Računa da će te dokrajčit za 10-15 min, šta uglavnom i bude.
E sad jel naletila na koga da mu dudla sat vremena a ne svršava, ne znam :ROFLMAO:
nisam bio kod nje ali nakon sto popijem npr. dva jacka mogu komotno sat vremena bez svrsavanja ako pozelim... jedna jadnica si umalo vilicu razvalila od silnog truda a i bgm ruke si je dobro nabildala na mojoj prangiji 🤠

8 od 10 klijenata mi je doslovno reklo da zele da ja uzivam, i da oni uzivaju kad ja uzivam. Ne vidim u cemu je problem ako su obje strane direktne, iskrene i korektne.
Trebao bi shvatit da ne traze svi isto i ne placaju svi uslugu zbog istog razloga. Niti je tvoj ispravan razlog, a njihov pogresan, jednostavno je puno razlicitih karaktera, umova i zelja.

Nema nista ljepse od dobrog, kvalitetnog zvaljenja. Ako cura nudi GFE uslugu, zasto bi ljubljene KAO da mu je cura bio problem?
Da vratimo stvari u kontekst, dečec nije tražio GFE uslugu nego je išao random i očekivao upravo to kod onih koje to ne rade... a za 300 EUR kao u tvom slučaju bilo bi glupo da toga nema... ipak je to High Class usluga :) relevantna jesi za komentare ali ne iz svojeg ugla jer je on upravo ono što dečec traži.. možda nema 300 EUR i para za hotel a malo bi se zabavio? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh