Hahaha, ti kao da auto planiras kupit.Pa ja ozbiljno pišem. Možda ti se javim iduće godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, ti kao da auto planiras kupit.Pa ja ozbiljno pišem. Možda ti se javim iduće godine.
Da, trebam biti džentlmen, pokazati poštovanje i istaknuti se.Nisam to rekla. Vrati se na prijasnje poruke.
Legendoispravljam se: ovo je takeaway ove rasprave. hajmo spojiti dvoje. neka jedna strana bude zadovoljena a druga strana ispunjenija. za novac. a ne spermu u šupak. tako da ja ne moram ići sisati to vanka.
#svismomiVentura#VenturaAše
#sorryzajebosemalo#POLAKOJEBOTE
Kristalna djevojka je... jbg, za sadaoprosti, osobno mislim da sam ja zvijezda ove prespiske...
Nisam siguran da daje u guzu bez kondoma
Bar su slike njezineVatrena Iva
Vatrena Iva bi se družila u svom prostoru na poruke ne odgovaram samo poziv čekam te.www.oglasnik.hr
Da, dosta lose zvuci...znam da će ovo zvučati sad vrlo loše, ali ove iste patike sam uzeo kćerki...
I Crystal, pusti Venturu neka ti se javi, zadovolji ga, uzmi mu pare i neka on bude sretan koji tjedan i napiše recenziju i sve sretni...
A mogla bi, rekla je da voli lizanje, ja bi htio to naučiti malo bolje, i ljubljenje.
Koliko je znam najveci afrodizijak ženama je samopouzdanje i odlučnost... znaci i Crystal ce te razocarat... nađi neku curu za neku vezu i trenirajte zajedno... nije ovo sport za tebe...
Ili nas sve dobro zajebavaš
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|