Za Venturu je Tajland, tamo je brija koju on trazi
Jesmo ti i ja ok za ubuduće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Venturu je Tajland, tamo je brija koju on trazi
NaravnoJesmo ti i ja ok za ubuduće?
Ti si super decko i lijepo mi je bilo s tobom, ja blokiram samo ozbiljne budale...Naravno
I s Vama sam oksuper. a ja?
najbolja si,stvarnoI s Vama sam ok
Režem žileI s Vama sam ok
E upravo sam slusala jednu pjesmu, citirama te nisam prevarila, vjeruj mi, ne bih znala da si bio najbolji...Režem žile
Posveceno tebiE upravo sam slusala jednu pjesmu, citiram da te nisam prevarila, vjeruj mi, ne bih znala da si bio najbolji...
a neozbiljne?Ti si super decko i lijepo mi je bilo s tobom, ja blokiram samo ozbiljne budale...
Isto...a neozbiljne?
e to je fer pristupIsto...
Nikad nisam nikog blokirala bez razloga, ono sto bi svatko normalan prijavio ja sam samo blokirala.. Inace sam vrlo tolerantna osoba.. Ne znam jel tu tak djelujem al stvarno jesam...e to je fer pristup
sto hocu i kako hocu
sve ostalo nek se jebe, u ovom slucaju NE
nisam na to mislioNikad nisam nikog blokirala bez razloga, ono sto bi svatko normalan prijavio ja sam samo blokirala.. Inace sam vrlo tolerantna osoba.. Ne znam jel tu tak djelujem al stvarno jesam...
Ne odgovaram na ponude jer mi je cisto ok ovako,ne zelim nikoga dovoditi u stan koga ne poznajem preko poruka,ja se ovdje samo zajebavam... Venturu sam odmah procijenila da je miran i da nije problematican, nemam potrebe vise se tako zajebavati...nisam na to mislio
nimalo
niti djelujes tako
nego sto se tice ponuda koje dobivas od mnogo nas, ukljucujuci mene
radis sto zelis i kako zelis, a to je zakon
pa logicnoNe odgovaram na ponude jer mi je cisto ok ovako,ne zelim nikoga dovoditi u stan koga ne poznajem preko poruka,ja se ovdje samo zajebavam... Venturu sam odmah procijenila da je miran i da nije problematican, nemam potrebe vise se tako zajebavati...
Ja se osobno jos nikad nisam zajebala u procjeni...pa logicno
nije internet neko mjesto gdje lako upoznas kakav je netko stvarno
a pogotovo pozvati u stan, zato je dobro da znas procjeniti kako treba
zato nek ostane zajebancija
zar nije to jedna od najbitnijih stvari kod "posla" i "gusta" sto se sexa tice?Ja se osobno jos nikad nisam zajebala u procjeni...
Cim osobi cujem glas formira mi se jasna slikazar nije to jedna od najbitnijih stvari kod "posla" i "gusta" sto se sexa tice?
bez toga se lako nadrapa
dobro da ti ide
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|