SIG i dalje odgovaram tvojim kriterijima.Predomislila sam se, ipak ne bih junfere ili bar ne junfere starije od 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SIG i dalje odgovaram tvojim kriterijima.Predomislila sam se, ipak ne bih junfere ili bar ne junfere starije od 20
Mali moli Boga da se nocas naspavam, znaci spremna sam te prcati u mozak do noveNi da si jedina ne bi te taka
Ja se prcam samo za lovu, a ti ni love ni prcanjaKoga ti prcas u mozak, ti se prcas samo ovako
Ja ne cekam, cekaju meneCekaj musteriju i tiho
A ti pišeš po forumu preko bilježnice?A ti si neki pametan pa si se priklonia njima, ajde idi buljiti u ekran
Nisam tetoviranaJa problem vidim sto si tetovirana kurva(vjerojatno) sto misli da sto vise to je bolje
A koja je tvoja zivotna tragedija da si frustrirani djevac u 27-moj?Vjerojatno bez oca ili majke u djetinjstvu ili napustena od oboje, tako da mozda je tetak zivotni put tezak
Nadam se da ti tetovaze nisu 'dealbreak' jel ih imam par.Nisam tetovirana
Ajde drkica i u krevetNije toliko ni za zamjeriti onda
Zakaj bi bile, nismo svi ogranicenog umaNadam se da ti tetovaze nisu 'dealbreak' jel ih imam par.
Tebi ni Bog ne moze pomociKurva, odbacena od svih radi teskog zivotnog puta, s krivim moralnim uvjerenjima
Evo izvora problema! Daddy issues!Mozda ti se tata i ubio ?
Tvoj ako nije, ima razlogaMozda ti se tata i ubio ?
Pa da nema kurvi koga bi jebali napaceni djevci u 30-toj?Aaa sorry ti nemas ni za kurveNije ne boj se nema razloga ali nekako mi se cini da si ostecena radi necega jer ne dignes se iz kreveta i kazes idem biti kurva
I majmuni su ljudiTvoj se nije ubia tvoj je majmun samo
Ajde frende , prestani vise . Bilo bi dosta .Ali kako budali dokazati da je budala, nikako nazalost
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|