Jesi joj pregledao zube?Visa od 150, manja od 160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi joj pregledao zube?Visa od 150, manja od 160
Jesam, ok su, mali razmak izmedu jedinice i dvojke. Desni zdraviJesi joj pregledao zube?
A što ako te pita , kojeg Venturu?Haha
Jos malo pa cemo ici kod kurvi i rec im na ulazu: ma znas kaj, nisam se mislio s tobom nac, ali mislim da ces bit dobra za venturu pa sam dosao samo provjerit
Nisam je pitao, jednostavno mi nije za tebe ali ti kako hoces...
Znam da si stručan za usnu šupljinu . Moram poslati još jednog frenda s ginekologije , da provjeri dubinu .Jesam, ok su, mali razmak izmedu jedinice i dvojke. Desni zdravi
Nisam ali ti samo reci gdje moram. Ako treba dici cu i kreditJesi bio možda još kod neke koje su trenutno tu?
Mogli bi osnovati fond za Venturu , Marijole će se baviti intenzivno istraživanjem tržišta jer koliko sam primjetio , Ventura u njega ima najviše povjerenja .Nisam ali ti samo reci gdje moram. Ako treba dici cu i kredit
Za tebe bi bila najbolja ova Sex bomb imaš o njoj cijelu temu "najbolja", cura je pobožna, bogobojazna, dobro bi se složili, a i povoljna je 100 kn satHahah ajme duhovit si jako evo ne mogu se prestati smijati, bar sam nekom random nebitnom liku uljepša dan, ajde se ti lipo uvlači ovoj isti ste
Nisam ali ti samo reci gdje moram. Ako treba dici cu i kredit
E bas si mu nasao idealnu, topZa tebe bi bila najbolja ova Sex bomb imaš o njoj cijelu temu "najbolja", cura je pobožna, bogobojazna, dobro bi se složili, a i povoljna je 100 kn sat
I ne uvlačim se nikome iako ne bi imao ništa protiv uvući se Sisatoj i guzatoj, al isto razmišlja i 90 posto muških članova ovog foruma
Zato sam i rekao 90 posto.Ja ne vise. Frisko smo prekinuli.
Ventura je posto azuran po pitanju latinoamerikanki.Dolazi neka brazilka Vivian od 01.01.
Nego reci ti nama koje su ove tri da ja ne lutam bezvezze..Ja sam bio sa tri žene sa dobrim rezencijama, sve ok ljubazne su ali uglavnom nakon šta svršim za 10 minuta, one odmah odu sa kreveta i ne žele se milkiti i pipati.
Jedini ja jos nisam digao ruke od njega...Mogli bi osnovati fond za Venturu , Marijole će se baviti intenzivno istraživanjem tržišta jer koliko sam primjetio , Ventura u njega ima najviše povjerenja .
02.01 stize recenzija. Samo reci na sta.da obratim paznju??Dolazi neka brazilka Vivian od 01.01.
Ventura, tvoj problem nije naći si žensku koja ti odgovara, nego prerana ejakulacija.Ja sam bio sa tri žene sa dobrim rezencijama, sve ok ljubazne su ali uglavnom nakon šta svršim za 10 minuta, one odmah odu sa kreveta i ne žele se milkiti i pipati.
Ti si pravi prijatelj , kao Đenka , čovjek bi ti povjerio i Kristinu na čuvanjeJedini ja jos nisam digao ruke od njega...
To nije dete, to je kreten!Ti si pravi prijatelj , kao Đenka , čovjek bi ti povjerio i Kristinu na čuvanje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|