Sisata i guzata
Well-known member
Ili lika sudeci po njegovim pitanjima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko mu jebe mater idem ja kod nje pa sto bude bude.Ionako sad gledam u cijenu je ukljuceno svrsavanje u usta i nudi GFE sto znaci da se ljubi a sto se tice poza gledat cu samo one u kojima ja mogu kontrolirat tempo.Luzzy odgovorila, kaže cifre na stranici su stare, sad su malo narasle
Hahahahahaha...Koliko si visok ti?
Hahahahahaha...
Stvarno si poseban lik
Jako visok, ali cemu pobogu to pitanje??
Hahahahahaha...
Stvarno si poseban lik
Jako visok, ali cemu pobogu to pitanje??
Tebe i dalje muci sto se ukrajinka ljubila samnom a s tobom ne... Reci mi molim te da je to u pitanjuPa zato što žene vole visoke.
Tebe i dalje muci sto se ukrajinka ljubila samnom a s tobom ne... Reci mi molim te da je to u pitanju
Ako se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...
Dovoljno mu je samopouzdanje narusenoAko se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...
Mislim da nije ni pitao za toDovoljno mu je samopouzdanje naruseno
Pa prijatelju Iskoristi tu moc kad drugi put ides kod neke cure...A gle ja poznam žene, znam kako razmišljaju.
Svima se to nama desilo...jednostavno cura nekada nije u mood-u za ljubljenjeAko se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...
Pa zašto se ne bi žvalio ako to želi. Od ove tri sa kojima sam bio samo jedna je htjela.
Ma jezik u cvalje i idemo daljePa zašto se ne bi žvalio ako to želi. Od ove tri sa kojima sam bio samo jedna je htjela.
Koliko imate jako srce?vidim da venturi želite pomoći. pomozite i meni starcu. i ja bi nešto mlado prije nego umrem hehe
Kako bi moderator objasnio, kad se naguzi poravnaju seAjoj, pa ventura je nizak i Mila se zato nije s njim htjela ljubiti. Ah ti visoki i preko kurvi nabijaju komplekse niskima.
Čitam ovu komediju od prepiske i nije mi jasno nisam dobro pratio, ventura je neki dječačić, tek zagazio u punoljetnost?
To bi puno toga objasnilo.
Mislim da imam rijesenjeZnaci kaj, trazimo sitnu plavu curu do 30 god da radi GFE, ne gleda na vrijeme i da je ljubazna... A nek ceka onu Viktoriju koju su hvalili, stvarno ne znam vise
Ventura je mozak , zapamtite ovo dobroAjoj, pa ventura je nizak i Mila se zato nije s njim htjela ljubiti. Ah ti visoki i preko kurvi nabijaju komplekse niskima.
Čitam ovu komediju od prepiske i nije mi jasno nisam dobro pratio, ventura je neki dječačić, tek zagazio u punoljetnost?
To bi puno toga objasnilo.
Evo svi cekamo...Mislim da imam rijesenje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|