Sisata i guzata
Well-known member
Ili lika sudeci po njegovim pitanjima 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko mu jebe mater idem ja kod nje pa sto bude bude.Ionako sad gledam u cijenu je ukljuceno svrsavanje u usta i nudi GFE sto znaci da se ljubi a sto se tice poza gledat cu samo one u kojima ja mogu kontrolirat tempo.Luzzy odgovorila, kaže cifre na stranici su stare, sad su malo narasle![]()
Hahahahahaha...Koliko si visok ti?
Hahahahahaha...
Stvarno si poseban lik
Jako visok, ali cemu pobogu to pitanje??
Hahahahahaha...
Stvarno si poseban lik
Jako visok, ali cemu pobogu to pitanje??
Tebe i dalje muci sto se ukrajinka ljubila samnom a s tobom ne... Reci mi molim te da je to u pitanjuPa zato što žene vole visoke.
Tebe i dalje muci sto se ukrajinka ljubila samnom a s tobom ne... Reci mi molim te da je to u pitanju
Ako se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...![]()
Dovoljno mu je samopouzdanje narusenoAko se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...![]()
Mislim da nije ni pitao za toDovoljno mu je samopouzdanje naruseno![]()
Pa prijatelju Iskoristi tu moc kad drugi put ides kod neke cure...A gle ja poznam žene, znam kako razmišljaju.
Svima se to nama desilo...jednostavno cura nekada nije u mood-u za ljubljenjeAko se smijem ubaciti, pa ima li što gore u ovom hobiju od toga da čuješ da se neka ljubi ili da nudi ljubljenje i onda dođeš ti i odbije te po tom pitanju...![]()
Pa zašto se ne bi žvalio ako to želi. Od ove tri sa kojima sam bio samo jedna je htjela.
Ma jezik u cvalje i idemo daljePa zašto se ne bi žvalio ako to želi. Od ove tri sa kojima sam bio samo jedna je htjela.
Koliko imate jako srce?vidim da venturi želite pomoći. pomozite i meni starcu. i ja bi nešto mlado prije nego umrem hehe
Kako bi moderator objasnio, kad se naguzi poravnaju seAjoj, pa ventura je nizak i Mila se zato nije s njim htjela ljubiti. Ah ti visoki i preko kurvi nabijaju komplekse niskima.
Čitam ovu komediju od prepiske i nije mi jasno nisam dobro pratio, ventura je neki dječačić, tek zagazio u punoljetnost?
To bi puno toga objasnilo.
Mislim da imam rijesenjeZnaci kaj, trazimo sitnu plavu curu do 30 god da radi GFE, ne gleda na vrijeme i da je ljubazna... A nek ceka onu Viktoriju koju su hvalili, stvarno ne znam vise![]()
Ventura je mozak , zapamtite ovo dobroAjoj, pa ventura je nizak i Mila se zato nije s njim htjela ljubiti. Ah ti visoki i preko kurvi nabijaju komplekse niskima.
Čitam ovu komediju od prepiske i nije mi jasno nisam dobro pratio, ventura je neki dječačić, tek zagazio u punoljetnost?
To bi puno toga objasnilo.
Evo svi cekamo...Mislim da imam rijesenje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |