I onda ja moran do pola noci to otpuhatLaskanje mi jos napumpava ego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda ja moran do pola noci to otpuhatLaskanje mi jos napumpava ego
pa vidiš da je rekla da mi neće dati p...e? ne mogu pred njom biti prostProblem je sto se trudis previse.
Probaj ak uspijesI onda ja moran do pola noci to otpuhat
Ma mislim mene laskanje seksualno ne uzbudjuje ali je fora... Fanicipa vidiš da je rekla da mi neće dati p...e? ne mogu pred njom biti prost
Nije ona lady Di...slobodni se izrazipa vidiš da je rekla da mi neće dati p...e? ne mogu pred njom biti prost
Svjetska zvijezda...Nije ona lady Di...slobodni se izrazi
U sombrerovim i tvojim snovimaSvjetska zvijezda...
Sombrero je ko Al Bundy, vječiti gubitnik ali nikad ne odustajeTaman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..
to je više nego dovoljno haha bar meniU sombrerovim i tvojim snovima
Moj fan pitU sombrerovim i tvojim snovima
mogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Što te točno privlači kod nje?mogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Ja svjedokSIG, Colu si mi dužna, nisam zaboravio. xD
Jaooo odlicno pitanjeŠto te točno privlači kod nje?
Ovo mu je sad biti ili ne bitiJaooo odlicno pitanje
Plati Capaku da otvori birtijemogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|