Sombrero je ko Al Bundy, vječiti gubitnik ali nikad ne odustajeTaman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sombrero je ko Al Bundy, vječiti gubitnik ali nikad ne odustajeTaman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..
to je više nego dovoljno haha bar meniU sombrerovim i tvojim snovima![]()
mogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Što te točno privlači kod nje?mogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Ja svjedokSIG, Colu si mi dužna, nisam zaboravio. xD
Jaooo odlicno pitanjeŠto te točno privlači kod nje?
Ovo mu je sad biti ili ne bitiJaooo odlicno pitanje
Plati Capaku da otvori birtijemogu biti iskren? bio sam s puno žena. platio još nisam nikad. nisam upoznao ženu ko što je sig. možda me baš zbog tog privlači. al stvarno me privlači. i napravit ću sve da bar na kavu odemo
Zajebat ce nesto u svom stilu...takav jeHajde Sombrero nemojte sad zakazati...
neznam točno. to njeno iskustvo. pametnaa je, elokventna. vjerojatno božica sexa. dobre sise hahaŠto te točno privlači kod nje?
neznam točno. to njeno iskustvo. pametnaa je, elokventna. vjerojatno božica sexa. dobre sise haha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|