Nekad ti dobro krene ali uvijek ga pretjeras na kraju
Taman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..To je jace od njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad ti dobro krene ali uvijek ga pretjeras na kraju
Taman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..To je jace od njega...
UpravoAl to je on, ne stoji mu drugacijeTaman kad pomislim da ima sanse zajebe sve..
Cudan si kad si gladan...vrati se da te vidimo sitogdobro. neću više tako. idem pojesti nešto. možda dođem k sebi
Ma nista niste propustilisig znači imao sam šanse i onda zajebao?
Kada si gladan nisi svoj...Cudan si kad si gladan...vrati se da te vidimo sitog
Pusti ti to, kako čupavci?Ja volim komplimente, drago mi je to poslusat... Nije da ce me nesto zaintrigirat ali volim poslusat...
Hvala evo lijecim sad i poslijednju macku... Konacno.. Nakon dva mjeseca ne spavanja, brige i troska.. Jos koji dan antibiotikaPusti ti to, kako čupavci?
Jos vise ga kuris...nije ti dosta takav kakav je? sad ce se jos i potruditJa volim komplimente, drago mi je to poslusat... Nije da ce me nesto zaintrigirat ali volim poslusat...
Fino za pročitati. Bravo za trud!Hvala evo lijecim sad i poslijednju macku... Konacno.. Nakon dva mjeseca ne spavanja, brige i troska.. Jos koji dan antibiotika
Pa nije kao da cu za to dati picke ali uvijek pase lijeoa rijecJos vise ga kuris...nije ti dosta takav kakav je? sad ce se jos i potrudit
Hvala, i ja kazem konacnoFino za pročitati. Bravo za trud!
misliš da se ne trudim dovoljno?heheJos vise ga kuris...nije ti dosta takav kakav je? sad ce se jos i potrudit
Problem je sto se trudis previse.misliš da se ne trudim dovoljno?hehe
Laskanje mi jos napumpava egomisliš da se ne trudim dovoljno?hehe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|