Ti bi ga mogla odradit , ali si mislim si previše žestoka djevojka za njega , ona mala Lorena je baš plaha djevojčica i čini mi se idealna .
A dobro nisam kod te Lorene planirao, ali stavit ću ju na popis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi ga mogla odradit , ali si mislim si previše žestoka djevojka za njega , ona mala Lorena je baš plaha djevojčica i čini mi se idealna .
Ma nije istina , ti si mi u krvi, a sve ostalo je za zaboravNe volis me vise
Ma nije istina , ti si mi u krvi, a sve ostalo je za zaborav
Frende , molim te objavi taj popis ovdje i sad , kladim se da ima više stranica od Biblije .A dobro nisam kod te Lorene planirao, ali stavit ću ju na popis.
E al ja to nisam znalaNisam varao , sve je bilo javno
evo, obećavam javno , neću višeE al ja to nisam znala
Mani se Lorene, od nje picke neces dobit..A dobro nisam kod te Lorene planirao, ali stavit ću ju na popis.
Marijole , uvalit ćeš se u sranjeMani se Lorene, od nje picke neces dobit..
Nego objelodani nam popis da ti pomognemo )
Mani se Lorene, od nje picke neces dobit..
Nego objelodani nam popis da ti pomognemo )
Mila ti je mlada curka, oko 20 ak godinaMila ili Sweet Nitsa
Znam ali ventura je neiskvareni momak i moramo mu pomoci pod svakom cijenom..Marijole , uvalit ćeš se u sranje
MilaMila ili Sweet Nitsa
I Ventura, jesmo se odlucili?Mila ili Sweet Nitsa
Samo naprijed, mozes ti toE pa ovo su sjajno, budem je kontaktirao.
Jesmo, ukrajinčica od 20 godina.I Ventura, jesmo se odlucili?
Pozzzz......moze kontakt od male ukrainke....tnxJesmo, ukrajinčica od 20 godina.
odlicna recenzija, odmah zelim i ja otici i provjeritiMila
Djevojcica iz Ukrajine, Kijeva u ranim 20 godinama. Sva je njezna i ljubazna. Izgled nije bas kao na slikama ali tu negdje. Lijepo lice, prekrasna prirodna trica, dobra guza. Odlicno pusi, dobro se jebe..nudi gfe. Ne gleda se na sat nego laganica ) poslije seksa te ne tjera nigdje nego se hoce maziti i ljubiti, ako ti neces jos se ljuti na tebe inace je medicinska sestra, radi u bolnici. Ako ti bude zlo ili dobijes neki napadaj i tu ce ti pomoci ) Sretno i javi nam.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|