Ajdeee vise radim ujutro...
Napisat ću Marijolu u pp, može?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajdeee vise radim ujutro...
Sta ti cekas? Meni pise valjdaAjdeee vise radim ujutro...
Hajde, mozes i tu, samo da odem spavat do 1Napisat ću Marijolu u pp, može?
Jos nisi poceo?Napisat ću Marijolu u pp, može?
Zapeo je na drugoj rijeciVentura jel ti to mene zajebavas?
Kad ce recenzija..
Moram prestat pusitVentura, recenziju koju sam ti poslao za Sig nije istinita..jbg morao sam malo improvizirat...
Ali i izdala me cigareta..
I ti Sig, zapali koju koji put...
Nisi ti razumio neke stvari, ne gledam ja dok drugi jebu nego takvi drkađije poput tebe mogu gledat mene dok jebemDosta sam ja to socno opisao Venturi...
Bojim se da ne baci drkicu na moju recenziju.. to ti dode kao da sam postao Bico ,)))))
Procitaj par puta sta sam napisao. Ali procitaj polako, sa razumijevanjem. Bit ce ti valjda jasnoNisi ti razumio neke stvari, ne gledam ja dok drugi jebu nego takvi drkađije poput tebe mogu gledat mene dok jebem
Ekipa ako postoji kakav google translate za nenadarene, preporucite BiciProcitaj par puta sta sam napisao. Ali procitaj polako, sa razumijevanjem. Bit ce ti valjda jasno
Pa tu pises u nekoliko poruka da ja volim gledat dok se jebu, ne nego mene mogu gledat drkađije poput tebe dok jebem svoju partnericu. Zato ti to pisem jer si ocito krivo skuzioEkipa ako postoji kakav google translate za nenadarene, preporucite Bici
Ti si jebeno nadaren nema sta!Ekipa ako postoji kakav google translate za nenadarene, preporucite Bici
Bico dokrajcen. Sah matBico, nisam mislio vise pisat u ovoj temi ali jbg. moram ti odgovoriti.. Jebes kurvu bez kondoma i time se javno hvalis. Stvarno moras biti jebeno glup i nenadaren za takvo nesto..I to koju, atraktivnu 35???...Reklamiras je ovdje, navlacis ekipu za rukav da odu s tobom kod nje na trojku..Vjrj ti je ona ta (ne bas)zgodna partnerica koju nudis za gledanje..
U svakom slucaju si sav creepy.
To sto sam tebe spomenuo par puta je usputna zajebancija-zafrkancija, da bi to shvatio u pravom kontekstu potreban je prosjecan iq.
Kupi kondome i cuvaj donju glavu jer ovoj gornjoj ti nema spasa.. Iskreno, zaboli me za tebe, nego znas, ovo je lanac, da ne zarazis druge, ne daj Boze Venturu
Ocito je tvoj iq jako nizak posto mislis da ja idem od kurve do kurve po oglasnicima i jebem ih bez kondoma. Ja sam bacio spiku o seksu bez kondoma da vidim kakva je zapravo situacija i razocarao se kolko se to ne pazi, a za tvoju informaciju nisam jebao atraktivnu brinetu 35 sa kondomom a pogotovo ne bez kondoma. Tolko o tome. Ja sam pustio pricu o seksu bez kondoma da vidim kako sirite bolestinu kod kurvi vi koji ih stalno posjecujete. Ja sam svega ostao kod 3 cure na oglasu i to su bile top zenske. Pa nisam lud da jebem bilo sta i jos i placam.Bico, nisam mislio vise pisat u ovoj temi ali jbg. moram ti odgovoriti.. Jebes kurvu bez kondoma i time se javno hvalis. Stvarno moras biti jebeno glup i nenadaren za takvo nesto..I to koju, atraktivnu 35???...Reklamiras je ovdje, navlacis ekipu za rukav da odu s tobom kod nje na trojku..Vjrj ti je ona ta (ne bas)zgodna partnerica koju nudis za gledanje..
U svakom slucaju si sav creepy.
To sto sam tebe spomenuo par puta je usputna zajebancija-zafrkancija, da bi to shvatio u pravom kontekstu potreban je prosjecan iq.
Kupi kondome i cuvaj donju glavu jer ovoj gornjoj ti nema spasa.. Iskreno, zaboli me za tebe, nego znas, ovo je lanac, da ne zarazis druge, ne daj Boze Venturu
Mi ovdje imamo arhivu , sve se može pročitati .Ocito je tvoj iq jako nizak posto mislis da ja idem od kurve do kurve po oglasnicima i jebem ih bez kondoma. Ja sam bacio spiku o seksu bez kondoma da vidim kakva je zapravo situacija i razocarao se kolko se to ne pazi, a za tvoju informaciju nisam jebao atraktivnu brinetu 35 sa kondomom a pogotovo ne bez kondoma. Tolko o tome. Ja sam pustio pricu o seksu bez kondoma da vidim kako sirite bolestinu kod kurvi vi koji ih stalno posjecujete. Ja sam svega ostao kod 3 cure na oglasu i to su bile top zenske. Pa nisam lud da jebem bilo sta i jos i placam.
Znam ali sve sam to odigrao da vidim kolko se pazi oko zaraze i kurve i klijenti koji ih posjecujuMi ovdje imamo arhivu , sve se može pročitati .
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|