Koliko su vremenski oni kod tebe? Odnosno jesu svi sa ulice pokupljeni u kratkom periodu?Vec mjesec i pol se mucim s tim, imam srece sto moje stare macke imaju dobar imunitet i 2 godine, a ovi mali slabi su uginuli, jos se borim za dvoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko su vremenski oni kod tebe? Odnosno jesu svi sa ulice pokupljeni u kratkom periodu?Vec mjesec i pol se mucim s tim, imam srece sto moje stare macke imaju dobar imunitet i 2 godine, a ovi mali slabi su uginuli, jos se borim za dvoje
Ovi mali, njih cetvero od 1 ,12 negdje, a moje stare macke od proljeća 2019 pa svakih par mjeseci sam uzimala jednu, zadnji macak je kod mene od treceg mjeseca 2020Koliko su vremenski oni kod tebe? Odnosno jesu svi sa ulice pokupljeni u kratkom periodu?
Svi sa ulice, sa razlicitih lokacija, svi imaju od dvije godine do godinuOvi mali, njih cetvero od 1 ,12 negdje, a moje stare macke od proljeća 2019 pa svakih par mjeseci sam uzimala jednu, zadnji macak je kod mene od treceg mjeseca 2020
Pitam zato što ove starije mačke te inače sve koje žive same ili su živjele se uspješno mogu izboriti sa virusom i potpunosti ga eliminirati.Ovi mali, njih cetvero od 1 ,12 negdje, a moje stare macke od proljeća 2019 pa svakih par mjeseci sam uzimala jednu, zadnji macak je kod mene od treceg mjeseca 2020
Kakvi su planovi za ovu godinu?
Ozenit se sa SiG?Imam neke životne planove.
Cijepljeni su na zarazne bolesti ali nisu bili na kalici nazalost inace ne izlaze,stalno su u stanuPitam zato što ove starije mačke te inače sve koje žive same ili su živjele se uspješno mogu izboriti sa virusom i potpunosti ga eliminirati.
Ove malce odvoji od ostalih. Kod mačaka koje žive zajedno problem je u tome što virus cirkulira, pa se mogu zaraziti više puta (ili u kontaktu s drugim mačkama ili putem onečišćenog okoliša zato što je virus otporan na vanjske uvjete). Jesi cijepila ove starije?
Odvojila bi ih ali nemam kud s njima, ne smiju u moj drugi stan jer sam u najmu a nitko ih drugi ne zeli, bili su odvojeni u kupaonici ali nedovoljno nazalostCijepljeni su na zarazne bolesti ali nisu bili na kalici nazalost inace ne izlaze,stalno su u stanu
Razumijem. Biti će to sve ok. Nemoj tako crnjaka misliti.Cijepljeni su na zarazne bolesti ali nisu bili na kalici nazalost inace ne izlaze,stalno su u stanu
Jesi probala kontaktirati udruge, objasniti im situaciju te pitati postoji li način teta čuvalica na određeno vrijeme, odnosno dok se ne oporave!?Odvojila bi ih ali nemam kud s njima, ne smiju u moj drugi stan jer sam u najmu a nitko ih drugi ne zeli, bili su odvojeni u kupaonici ali nedovoljno nazalost
Ma bude, sad sam ih skinula sa antibiotika ali 4 puta dnevno im se moraju mazati oci i ispirati nosRazumijem. Biti će to sve ok. Nemoj tako crnjaka misliti.
Jesam ali nitko od nas koji se time bavimo nema vise mjesta nazalost ili isto imaju zdrave mace, dva mjeseca su maleni sadJesi probala kontaktirati udruge, objasniti im situaciju te pitati postoji li način teta čuvalica na određeno vrijeme, odnosno dok se ne oporave!?
Da, to se podrazumijeva. Chloramphenicol mast ili Tobrex?Ma bude, sad sam ih skinula sa antibiotika ali 4 puta dnevno im se moraju mazati oci i ispirati nos
Tobrex mast i kapiDa, to se podrazumijeva. Chloramphenicol mast ili Tobrex?
Ili Acana.Mislim da je vrijeme za novu temu Whiskas
kitekat xDMislim da je vrijeme za novu temu Whiskas
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|