Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije, samo je lijena pisati. xDumorna si sig?
Nisam, moji su svi ulicari, iako kostaju kao pet Bengalskih macaka, 2 obroka mokre hrane, pet vrsta suhe medicinske, 2 vrece pijeska na dan...SIG, jesi imala ikada kartuzi mačku/čka?
Preporučam. Bio sam danas kod svojih na ručku danas i imao sam što vidjeti. Udomili ga iz udruge. Godinu dana ima, muški. Divlje do zla Boga. Koliko to energije ima to je čudo ne viđeno. xDNisam, moji su svi ulicari, iako kostaju kao pet Bengalskih macaka, 2 obroka mokre hrane, pet vrsta suhe medicinske, 2 vrece pijeska na dan...
Di si kolega Marijole!? Što radiš kada ništa ne radiš? xDDe ste jebaci..
Nisu zdravi, imala sam ih 8,dva su uginula, kalici virus, zajedno sa herpesom. Dovela sam svojima doma(bilo ih je 4)bolesno leglo sa ceste i morali su biti doma u kupaonici jer u stacionaru vise nije bilo mjesta. Prala sam ruke svakih pola sata i pazila na sve ali ipak su moje stare macje dobile i sad su svi na terapiji, happy cat vet jedu.. Sad ih je ostalo 6,moje stare 4 koje se lijece i 2 prezivjelePreporučam. Bio sam danas kod svojih na ručku danas i imao sam što vidjeti. Udomili ga iz udruge. Godinu dana ima, muški. Divlje do zla Boga. Koliko to energije ima to je čudo ne viđeno. xD
Ta suha medicinska je isključivo specijalizirana za različita zdravstvena stanja. Jesu svi/sve zdravi/e?
Di je kupuješ?
De ste jebaci..
Kada nista ne radim pravim se da nesto radim...Di si kolega Marijole!? Što radiš kada ništa ne radiš? xD
Jesam Ventura. Ti?Kada nista ne radim pravim se da nesto radim...
Eto cekam venturu da se javi..
Razumijem da. Oporavak od toga traje tjednima, čak mjesecima. :/Nisu zdravi, imala sam ih 8,dva su uginula, kalici virus, zajedno sa herpesom. Dovela sam svojima doma(bilo ih je 4)bolesno leglo sa ceste i morali su biti doma u kupaonici jer u stacionaru vise nije bilo mjesta. Prala sam ruke svakih pola sata i pazila na sve ali ipak su moje stare macje dobile i sad su svi na terapiji, happy cat vet jedu.. Sad ih je ostalo 6,moje stare 4 koje se lijece i 2 prezivjele
Kak ti se cini ova nova cura ana23 ?Jesi se ljubio s nekim ove godine?
Jesam Ventura. Ti?
Ides kod sig ponovo ili si pikirao neku drugu?
Vec mjesec i pol se mucim s tim, imam srece sto moje stare macke imaju dobar imunitet i 2 godine, a ovi mali slabi su uginuli, jos se borim za dvojeRazumijem da. Oporavak od toga traje tjednima, čak mjesecima. :/
Ides kod sig ponovo ili si pikirao neku drugu?
Kakvi su planovi za ovu godinu?Nisam pikirao
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|