Izgubila si pažnju na dvije minute i odmah ti dosadilo?Pa bilo je malo dosadnjikavo bok ana, kako si ana, dobro, super, ok, jel baks, nije baks, bit ce baks..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubila si pažnju na dvije minute i odmah ti dosadilo?Pa bilo je malo dosadnjikavo bok ana, kako si ana, dobro, super, ok, jel baks, nije baks, bit ce baks..
Pa ne nego sto da odgovorim na bok ana, kako si, dobro, ok, super, imas sliku da posaljes... To su prejednostavni razgovori za meneIzgubila si pažnju na dvije minute i odmah ti dosadilo?
Pa normalno da je cura pobjegla..ostavila si je ovim vukovima sto skupljaju slicice...sto joj se nisi javila...Pa ne nego sto da odgovorim na bok ana, kako si, dobro, ok, super, imas sliku da posaljes... To su prejednostavni razgovori za mene
Ja sam se baš pripremio na večer stimulirajućeg razgovora i onda mi je otkazala spoj. Ali nema veze, ionako nebi jebo.Pa ne nego sto da odgovorim na bok ana, kako si, dobro, ok, super, imas sliku da posaljes... To su prejednostavni razgovori za mene
Pa odi po nju, tu samPa normalno da je cura pobjegla..ostavila si je ovim vukovima sto skupljaju slicice...sto joj se nisi javila...
Ja da vam skupljam ekipu a vi da jebete? Bolje da idem kod BicePa odi po nju, tu sam
Ja sigurno ne bum jebalaJa da vam skupljam ekipu a vi da jebete? Bolje da idem kod Bice
Sve ok, na ovom forumu nitko ne jebeJa sigurno ne bum jebala
Neces ti ali ce Ventura tebe...Ja sigurno ne bum jebala
Slj. tjedan...Neces ti ali ce Ventura tebe...
Jel može Bico gledat?Slj. tjedan...
HahaahaJel može Bico gledat?
Ne bi se Ventura dobro osjecao, ali pogledat cu u imenik, mozda ima netkoJel može Bico gledat?
Al moraju mu dati bar soma da gledaJel može Bico gledat?
Kako kuma?pozdrav svima. svratio kod kuma pa se malo zadržao.bok SIG
Nisu Bici problem pare ali nikako da ih daAl moraju mu dati bar soma da gleda
dobro hahaKako kuma?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|