U tom slučaju , bolje da si lažno priznao , Marijole ti zna jako dobre cure u graduČak je voljan bio dati i dobre preporuke samo da priznam da sam Baks. Eto kako nemam sreće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tom slučaju , bolje da si lažno priznao , Marijole ti zna jako dobre cure u graduČak je voljan bio dati i dobre preporuke samo da priznam da sam Baks. Eto kako nemam sreće.
Treba nekad imat pameti a ne sreceČak je voljan bio dati i dobre preporuke samo da priznam da sam Baks. Eto kako nemam sreće.
Au klinac krasni. I pardon zbog intelekta.U tom slučaju , bolje da si lažno priznao , Marijole ti zna jako dobre cure u gradu
S Baksom u mislima i snovimaOtisao Baks ali i dalje je tu...
Hoćeš ti pozvati ovu malu da se i mi obični smrtnici upoznamo ili se zaleti sad do nje pa napišeš Recenziju kao Ventura u tri rijeciNema tisine kad je Baks...pise on, pise...
Ja čekam pivu već 2 tjednaGazda(ventura) ne obilazi svoju birtiju, konobarica(Sig) ne dolazi na posao. Ode kafana u kurac. Znao sam da ce propast cim se gazda spetljao sa djelatnicom....
Izgubila sam inspiracijuKad mačke nema miševi kolo vode...
Ali sam prisutna...Izgubila sam inspiraciju
Moras naci novu "muzu".Izgubila sam inspiraciju
Imam ih koliko hoces....Moras naci novu "muzu".
Pa kako onda fali inspiracije?Imam ih koliko hoces....
Pa bilo je malo dosadnjikavo bok ana, kako si ana, dobro, super, ok, jel baks, nije baks, bit ce baks..Pa kako onda fali inspiracije?
Sta rec na to..Pa bilo je malo dosadnjikavo bok ana, kako si ana, dobro, super, ok, jel baks, nije baks, bit ce baks..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|