MobyDick97
Active member
nemam nemam, premlad sam ja za to, volim zivit. al tvoja zena i djeca su ponosna sigurno jer tata lovi maloljetnice u izlascimaBogec imam ja para nit moram placati, jadna ti žena i djeca samo cu reci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam nemam, premlad sam ja za to, volim zivit. al tvoja zena i djeca su ponosna sigurno jer tata lovi maloljetnice u izlascimaBogec imam ja para nit moram placati, jadna ti žena i djeca samo cu reci
Stari nemoj zamjeriti, nismo tu da se svađamo; al ak ti se na sviđa kaj vidiš/čitaš/čuješ, najmanje kaj možeš napravit je ne gledat forum ili možda naći neki po svom ukusu.Nisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je tak
Nisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je tak
mislim da on ove nase obojene smatra pod latine, to mi je jedino logicnoAjd onda me uputiš di si mogu najti neku latinu vani u izlasku Nisu svim muškarcima odlasci na kurve samo zato jer si nemru niš najti ovak, bez brige budi meni u životu sexa ne fali, ali obožavam latine i kak drugačije bi trebal dojti do neke ?
Ta već dugo ne radiIma ko broj i sliku od Nine iz vž,i kakva je.
Odi u brazilAjd onda me uputiš di si mogu najti neku latinu vani u izlasku Nisu svim muškarcima odlasci na kurve samo zato jer si nemru niš najti ovak, bez brige budi meni u životu sexa ne fali, ali obožavam latine i kak drugačije bi trebal dojti do neke ?
Kome pa si ti našel pametovati? Bokte ko zadnja stoka se ponašate čekaj dok ti policija pozvoni a taman budeš ti taj koji puni brazilkuStari nemoj zamjeriti, nismo tu da se svađamo; al ak ti se na sviđa kaj vidiš/čitaš/čuješ, najmanje kaj možeš napravit je ne gledat forum ili možda naći neki po svom ukusu.
Mislim da nitko tu ne treba pametovanja, ako me razumiješ.
Vidi se za kaj je grupa/forum i o čem se priča tako da...
Mislim, bez zamjere, al ispadaš smiješan s takvim komentarima; ko da ja odem u vojsku i počnem srati kak oružje i rat nisu dobri; nadam se da me kužiš.
Živio ti meni!
Kaj se tiće higijene tu nemaš brige,ona uredna,stan uredan.Sve čisto.Je bi tko kod vesna zadnje vrijeme kakvu higijenu ima
Kakva žena? Ak ju ti imas i švrljaš ne mora znaciti da su svi takvi konjuA kaj lajbek znaci ? Mora da si sam izmislil takav nadimak,a? Pa sta se boli k sta ce neko jebat , zena ti sigurno zna za forum a ? Lajbek
A si stavil škarnicl na glavu?Kaj se tiće higijene tu nemaš brige,ona uredna,stan uredan.Sve čisto.
Kaj mislis da si faca ak jebeš kurve hahaha luzerlajbek volimo te, mi smo ti podrska.. evo skupit cemo svaki po 1-2 eura pa ti platit da ne budes zavidan
probleme kod kuce ima jedino onaj koji hoda na kurve a neki budu ih tek imali cek samo kad dojavim za ove varaždinkeTo sve liči na nekog tko ima neriješenih problema s majkom ili bivšom. Malo željan pažnje i ovo mu je savršeno mjesto da oplete. Treba imati razumijevanja i za takve. Dajte mu malo ljubavi i smiriti će se on.
kaj onda ti radis na ovom forumu ako neides kod kurvi? osim trollanja i drkanjaprobleme kod kuce ima jedino onaj koji hoda na kurve a neki budu ih tek imali cek samo kad dojavim za ove varaždinke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|