doggylover8696
Active member
Da ti nisi možda promašil forum?Svaka čast kaj se hodate praznit kod tih kaj ih na dan primi bar desetak možda zdravih i nezdravih da bi još platio 200€ za klamidiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ti nisi možda promašil forum?Svaka čast kaj se hodate praznit kod tih kaj ih na dan primi bar desetak možda zdravih i nezdravih da bi još platio 200€ za klamidiju
prije budes popusil bolescinu od neke zlundre koju ces za 20 eura punitSvaka čast kaj se hodate praznit kod tih kaj ih na dan primi bar desetak možda zdravih i nezdravih da bi još platio 200€ za klamidiju
prije budes popusil bolescinu od neke zlundre koju ces za 20 eura punitSvaka čast kaj se hodate praznit kod tih kaj ih na dan primi bar desetak možda zdravih i nezdravih da bi još platio 200€ za klamidiju
Nisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je takDa ti nisi možda promašil forum?
A te koje ti pokupiš v izlasku su svetice i cijeli život su samo tebe čekale da dođeš i pokupiš ihNisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je tak
ne mjenjaj temu sad razlika je neka normalna curka žena vani koja se pojebe a ne kurva kojoj dolaze kojekakvi smradovi bolesni koji kao što rekoh ne mogu naći vani jebačinu il nemaju muda kaj god bilo pa ti uživaj u braziluA te koje ti pokupiš v izlasku su svetice i cijeli život su samo tebe čekale da dođeš i pokupiš ih
To je to! Ajde!Bio možda ko traži uplatu preko uplatnice pokažem na ini i uzmem račun i donesem njoj
Koji si ti lik. A v inbox si me malo prije pital dal imam kontakt od bilo kakveNisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je tak
Uplatnica.Znaci uplacujes njoj ili vjervatno njemu na racun .Samo lova na rukeBio možda ko traži uplatu preko uplatnice pokažem na ini i uzmem račun i donesem njoj
nije, to je uobicajena proceduraFejk jel da
platil bi ti da imas paraNisam ja nikaj promašil to su činjenice pa sretno ti bilo s tim kurvama jadno dok je muško toliko nesposoban da si nebre najti jebačinu na izlasku neg mora plačati za takve nepoznatog podrijetla i s troznamenkastom kilometražom kaj god ti rekel znaš da je tak
Malo si se pogubil? Imaš prepun inbox zgledaKoji si ti lik. A v inbox si me malo prije pital dal imam kontakt od bilo kakve
to ti je sve lažno ..a bon..počne prijetit ako ji nebi platio i svašta mani se toga ima par oglasa jedna ista...mia
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|