Lionel Andrés Messi
Active member
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fakat si idiot hahahahahko je idiot!!?
Jel ja tebe vrijeđam!!!???? Daj malo kulture! Niti me poznaš, a niti imaš pravo vrijeđati! Očito te tvoji roditelji nisu naučili kulturi!! Ponašaš se ko primitivac bez osnovne kulture!! Prvo "počisti pred svojim pragom" (pogledaj sebe) onda govori za druge!!Fakat si idiot hahahah
To i mene zanima!?!Pozdrav
Ima koja cura iz okolice varazdina ako netko zna?
Ali ne plus 40
A tko si ti??? Još jedan neandertalac koji nema kulture!???? Izašao si sad iz pećine pa se ne znaš ponašati!! Ako nemaš ništa pametnog reći, bolje šuti!!!!I pozovite si Lidiju da vam cucla palčeve
Moze i meni brojJavi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu![]()
Iza svake tvoje prepotencije stoji velika impotencija,umjesto šta sereš tu radije potraži pomoć, mani se kocke, kompjutera, igrica i ostalih poroka koje imaš pa možda još nešto i bude u životu od tebe!Hodi si jebat retardiranu lidiju jer ti je to i maximum koji možeš
Znam da boli istina ,znam ja jako dobro ko si ti.Sretno kuči koju ti zaobiđešMislim da si me zamjenila s nekim, nije ni čudo kolko si glupa. Kravo pogledaj sebe pa seri po drugima. Ti si usrani kit to si ti, kakva zlatna ribica?
najbolje da je on nju odmah prihvatio u prijatelje.. pa druzeee...haha znaju ti radit i cura i dečko to zajedno, a dobro, sretno onda![]()
Bude ti JohnD odgovorioJel ima kaj u vž ili kc/kž zupaniji ili je skroz na skroz suša, ak ima nekaj ko oce moze mi napisat neki broj od cura da i ja probam ,kad je ovak tesko za najti ili se skrivaju.![]()
HahahahBude ti JohnD odgovorio![]()
E sad bumo čuli oba dva kaj nas ideHahahah. taj JohnD retard svoje vrste. Netrebaju mi njegovi odgovori hahah
nek samo šuti i drka svoju palčicu.
Lidija moze privat?E sad bumo čuli oba dva kaj nas ide![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|