Koji ocaj joj, joj joj, joj??Još uvijek čekam broj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ocaj joj, joj joj, joj??Još uvijek čekam broj.
Mislim da je dobar procenat na ovom forumu za psihijatriju Vrapce, Jankomir ????Koji ocaj joj, joj joj, joj??
I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
ja ti dam od lidije ti meni od te sestreI mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Zašto očaj?ako nudiš broj u razmjenu onda bi bilo fer da i pošalješ nakon kaj dobiš tražene informacije.jer to je bit razmjene ili?ok glavno da ti komentiraš nešto da ispadneš faca a na kraju ipak ispadneš očajanKoji ocaj joj, joj joj, joj??
Za tebe sam faca kako si se prepoznao!!!Zašto očaj?ako nudiš broj u razmjenu onda bi bilo fer da i pošalješ nakon kaj dobiš tražene informacije.jer to je bit razmjene ili?ok glavno da ti komentiraš nešto da ispadneš faca a na kraju ipak ispadneš očajan
A kud je nestala LidijaZa tebe sam faca kako si se prepoznao!!!
Nego gdje jeNije nestala
Ha sad znam kak i prijeGdje je i bila
Oprosti faco nisam te prepoznao.Uživaj u samouvjerenjuZa tebe sam faca kako si se prepoznao!!!
Za tebe sam faca kako si se prepoznao!
IZa tebe sam faca kako si se prepoznao!!!
Ajd mali odjebi lagano i ne prozivaj mikoga trazi BROJEVEOprosti faco nisam te prepoznao.Uživaj u samouvjerenju
Čuj mangupe tko je prozival tebe???čitaj još jednom dvoje komentare i objave.ti si mangupe komentieal noju objavu gdje liku kažem da dam mu podlao broj a on nije uzvratio sa obećanjem.a ovo odjebi mali,možda jesam manji od tebe ,ali glup sigurno nisam ko ti .pozz i uživajI
Ajd mali odjebi lagano i ne prozivaj mikoga trazi BROJEVE
AJD FACO DA SE NAJDEMO DI TI PASE DA NE LAJEMO TU NAKO UZIVO KC VZ SAMO KAZI NEMA PROBLEMAČuj mangupe tko je prozival tebe???čitaj još jednom dvoje komentare i objave.ti si mangupe komentieal noju objavu gdje liku kažem da dam mu podlao broj a on nije uzvratio sa obećanjem.a ovo odjebi mali,možda jesam manji od tebe ,ali glup sigurno nisam ko ti .pozz i uživaj
9Bok...javi se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|