Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pžalit ces ako ti se javiJavi se lidija. Meni..
erikstil245@gmail.com
možda je bio pijan ili pod utjecajem opijataEvo ja ću vam reći,ne znam kad smo to dogovarali ako ne kuži da sa mnom piše
Tako si i ti požalio prije par godina na parkiralištu, svršio za tri sekunde i kakve mi gadosti pisao poslje,dal idem u školu za kurve, nikad se poslje nisam htjela nači zbog čega si ti požalio radije začepi jer ču staviti sad sve tvoje poruke ovdje da se vidi još togapžalit ces ako ti se javi
možda je bio pijan ili pod utjecajem opijata
Htio sam cim prije pobjeći od tebeTako si i ti požalio prije par godina na parkiralištu, svršio za tri sekunde i kakve mi gadosti pisao poslje,dal idem u školu za kurve, nikad se poslje nisam htjela nači zbog čega si ti požalio radije začepi jer ču staviti sad sve tvoje poruke ovdje da se vidi još toga
Bolje se ne sramotiHtio sam cim prije pobjeći od tebe
Nemam se ja sta sramotit i nije me sramBolje se ne sramoti
Bok...javi sePozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Javite se u pp za vise info
IdijotHtio sam cim prije pobjeći od tebe
Tata ti je idotIdijot
idiotTata ti je idot
Bolje se ne sramoti
Moze meni broj?
Hej pozz kolega , rekao si da ti se javim u privat , imas li koju curku za preporuciti ,Pozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Javite se u pp za vise info
I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Moze brojI mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Još uvijek čekam broj.I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|