Pošalji brojImam broj od tcom Marine 08009000 nekad triba malo duže čekat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji brojImam broj od tcom Marine 08009000 nekad triba malo duže čekat
AJD FACO DA SE NAJDEMO DI TI PASE DA NE LAJEMO TU NAKO UZIVO KC VZ SAMO KAZI NEMA PROBLEMA
Ma kako ne bi bilo... već stoje u redu samo za tebeIma li koja zenska ovdje slobodno se javi
Aj pozz iz ck,malo sam doma...pa ono da i ja vidim zasto ljudi bjeze hahaha... Sami jebaciTako si i ti požalio prije par godina na parkiralištu, svršio za tri sekunde i kakve mi gadosti pisao poslje,dal idem u školu za kurve, nikad se poslje nisam htjela nači zbog čega si ti požalio radije začepi jer ču staviti sad sve tvoje poruke ovdje da se vidi još toga
Razotkrio jednu frisko...rekao da slikao kod a imam kolegicu na ini...oa se usrala ko picka....pa de kaotiga te pare idu....nema texta vise haha...i bloktesko..sve samo navlakuse da uplatis unaprijed...
mislim da svako tko ima drzi broj ko zmija noge, a nitko ne bi uskocio postenom covjeku
Bas me zanimaDaj broj
Ima skoro svaka radiIma li koja cura il dama da radi u VŽ?
Pošalji brojPošalji broj
La veneraPozdrav svima.
Vidim da se dosta ovdje svađa, prepora itd.
Nego...gdje ici u Sloveniju na erotsku masažu?
Da je naravno blizu naše granice...ajmo iskustva onih koji su bili.
Gornja Radgona gospođa Jagoda.Pozdrav svima.
Vidim da se dosta ovdje svađa, prepora itd.
Nego...gdje ici u Sloveniju na erotsku masažu?
Da je naravno blizu naše granice...ajmo iskustva onih koji su bili.
Jel bar dobro posel odradiGornja Radgona gospođa Jagoda.
Nisam bil, ali koliko znam raditi erotske masaže bez sexa.Jel bar dobro posel odradi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|