AhaNisam bil, ali koliko znam raditi erotske masaže bez sexa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhaNisam bil, ali koliko znam raditi erotske masaže bez sexa.
Stvarno razmisljate o tome da posjetite tu gospodu u G:Radgoni?Gornja Radgona gospođa Jagoda.
Jesi ti bio?Stvarno razmisljate o tome da posjetite tu gospodu u G:Radgoni?
Nisam bio,samo mi cudno sto bi u sloveniju(G.R) isli kad im Zg na istoj udaljenosti a i tamo se moze naci dobra masaza .Neznam mozda u krivu ali ako kao kod nas u Hr ,da van Zg ne mozes naci dobru curu,zenu,Bar ne mi obicni smrtnici,nebi ocekivao ni da ta gospoda nesto posebno.Jesi ti bio?
Jesi ti bio?
Stvar je u tome da je u Slo legalno..dok kod nas se moras sastajati po nekakvim stanovima, riskirati da dodes u ZG, a da ti netko ne otvori vrata itd. A vidimo i sami da imamo preko 200 stranica dopisivanja a nista konkretno. Samo svade, prepucavanja, laznih profila... Svi imaju kao nekakav broj, a ustvari nema nitko nista.Nisam bio,samo mi cudno sto bi u sloveniju(G.R) isli kad im Zg na istoj udaljenosti a i tamo se moze naci dobra masaza .Neznam mozda u krivu ali ako kao kod nas u Hr ,da van Zg ne mozes naci dobru curu,zenu,Bar ne mi obicni smrtnici,nebi ocekivao ni da ta gospoda nesto posebno.
Mislim da nema prevelike razlike izmedu nas i slsim sto imaju klubove i salone javno .Ali sve se svodi na to koliko para imas.Ako imas onda mozes birati ako nemas onda se moras pouzdati u srecu,da naletis na neku ok.Stvar je u tome da je u Slo legalno..dok kod nas se moras sastajati po nekakvim stanovima, riskirati da dodes u ZG, a da ti netko ne otvori vrata itd. A vidimo i sami da imamo preko 200 stranica dopisivanja a nista konkretno. Samo svade, prepucavanja, laznih profila... Svi imaju kao nekakav broj, a ustvari nema nitko nista.
Ma nema niko broja izmišljanje samo da dojdu do malo pažnje ja imam komada za kresati ali ne djelim brojJebo vas racku, jedino vi u toj grupi kmečite o razmjenama i prodaji kontakata... Baš ste dudeki iz Gruntovca
Aha jel bi odmah ili sutraAko imas dokaži?
Tesko da ces je ovdje naciAjde neka iz Varazdina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|