Netko joj stao na žulj vjerojatno!Di je nestala ona kraj crlenog lajbeka bila je dobra picka nema je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko joj stao na žulj vjerojatno!Di je nestala ona kraj crlenog lajbeka bila je dobra picka nema je
Produzi za ZgDolazim u Vž za koji Dan ima li tko kakve preporuke?
Ostajem dvije noci I Dan.
Ima u varazdinu samo rade na preporuku i imaju stalne.Je bolje ti je da ostanes u zagrebu jer u Varazdinu nema žive duše
Aj mali odjebi i ne zajebavaj s tim laznim brojevima kao prvo jadan si s tim porukama kao drugo i da je broj ok tko ce ti dati pare uozbilji se!!!!Dođi i ti na kavu samnom ponesi 2000 ako su brojevi validni pare su moje... Dogovoreno?
Bolje bi ti bilo da si ,odsjeo u zg ako zelis malo akcije a ujutro za vz.Dolazim u Vž za koji Dan ima li tko kakve preporuke?
Ostajem dvije noci I Dan.
Nema nista Manu malo idi na neke druge stranice mozda ti se posreci?!!!Ako zna tko kakvu može me preporučiti nekoj
Tinder, Iskrica moras biti uporan nadje se ja tam budem a ovdje tako iz zajebancije komentiram jadan je ovaj forum!!!!Dal mi mozes savjetovati neke stranice?
Da al se isplati!!!!Aha,al te stranice se placaju
Onda u klubove s cajkama vikendom tam najlakse se ja ssm juce bio u Virovitici u Monte Kristo picke ko salateNeznam bas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|