Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje se ne sramoti
Moze meni broj?
Hej pozz kolega , rekao si da ti se javim u privat , imas li koju curku za preporuciti ,Pozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Javite se u pp za vise info
I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Moze brojI mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Još uvijek čekam broj.I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Koji ocaj joj, joj joj, joj??Još uvijek čekam broj.
Mislim da je dobar procenat na ovom forumu za psihijatriju Vrapce, Jankomir ????Koji ocaj joj, joj joj, joj??
I mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
ja ti dam od lidije ti meni od te sestreI mene zanima koja je to zenska, imam broj od med.sestre iz novog marofa, pa moze razmjena u pp ,samo Varaždin
Zašto očaj?ako nudiš broj u razmjenu onda bi bilo fer da i pošalješ nakon kaj dobiš tražene informacije.jer to je bit razmjene ili?ok glavno da ti komentiraš nešto da ispadneš faca a na kraju ipak ispadneš očajanKoji ocaj joj, joj joj, joj??
Za tebe sam faca kako si se prepoznao!!!Zašto očaj?ako nudiš broj u razmjenu onda bi bilo fer da i pošalješ nakon kaj dobiš tražene informacije.jer to je bit razmjene ili?ok glavno da ti komentiraš nešto da ispadneš faca a na kraju ipak ispadneš očajan
A kud je nestala LidijaZa tebe sam faca kako si se prepoznao!!!
Nego gdje jeNije nestala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|