njima treba među noge dati bonTraze a bon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njima treba među noge dati bonTraze a bon
Neznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.
Ocito ne mislimo na isti oglas.Slatki raj doo.Ima po svakoj zupaniji po par oglasa i svi sa pocetnim 064.Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????
Napisi koji su toeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Ne još, poslao sam poruku, čekam na odgPozdrav. Jel bio ko?Lua 🇧🇷💋 Brazilka bomba za tebe
Pozdrav momci! Ja sam Lua i trenutno sam u tvome gradu. Nudim uslugu masaže i avanture kakvu neces zaboraviti. Pošalji…www.oglasnik.hr
ajd sad su se javili pojedini..... za danas popunjeno.....Napisi koji su to
Ja bi ali sam do dotične dame ako se može kaj takvog dogovoriti pa mi javi na zlatkovzkuster@gmail.com fala unaprjedeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Haha naivci slatki raj vam je fejkNeznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.
Ma nijeHaha naivci slatki raj vam je fejk
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|