Napisi koji su toeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisi koji su toeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Ne još, poslao sam poruku, čekam na odgPozdrav. Jel bio ko?Lua 🇧🇷💋 Brazilka bomba za tebe
Pozdrav momci! Ja sam Lua i trenutno sam u tvome gradu. Nudim uslugu masaže i avanture kakvu neces zaboraviti. Pošalji…www.oglasnik.hr
ajd sad su se javili pojedini..... za danas popunjeno.....Napisi koji su to
Ja bi ali sam do dotične dame ako se može kaj takvog dogovoriti pa mi javi na zlatkovzkuster@gmail.com fala unaprjedeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
Haha naivci slatki raj vam je fejkNeznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.
Ma nijeHaha naivci slatki raj vam je fejk
Nejebica žešćaI dalje vidim da nema pomaka...prije ću u kakvoj sauni dobiti priliku ili proći po Aquacity-u po divljim plažicama....možda se nađe što....
Ako može broj od te jače u inbox bio bi zahvalanevo friško ...dobio broj prošli tjedan od te neke gospođe iz Vža.. okrenuo se jer mi nije sjela.. valjda ima oko cc50god i jača je .previse za mene..
ima neki par sa smokve..magnolija123 po novome se tako zove .. muž sudjeluje ili ne treba..prostor nemaju
ima također na smokvi - parzagrupnick - ima u profilu mail za kontakt... bio s njim pred cca 6mjeseci... ok je dama.
ime ne saljem tu javno radi diskrecije dotičnih dama
Može broj od ciganice u inbox...?ima broj od stele na imeniku..tko treba.. i znam za ciganicu koja za pare oce..neda sex..al dok dode .udri pa nije dosla da gleda
Imam jednu stariju
Imam jednu stariju
imam i ja broj čk. pa mi opiši,kako izgleda,i lokaciju da nebi bila istaPozdrav, novi sam ovdje
Ima li ko broj od neke mlade iz varazdina
Za razmjenu
Ja imam broj od marije iz ck 42god s kojom se povremeno vidam, ako ima neko broj za razmijenu molim pp
može razmjena,i opis stele i romkinjeima broj od stele na imeniku..tko treba.. i znam za ciganicu koja za pare oce..neda sex..al dok dode .udri pa nije dosla da gleda
Zanima me samo broj izgled nebitan jer kur.c nema oči...može razmjena,i opis stele i romkinje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|