Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?tena lady.netko?
Ak se razmeš u krovopokrivačke poslove bum te preporučil, trebaju ljudi jednog jakog za krova prekrivatsutra u Varaždinu ima neko neku preporuku,moze pp
Rade u raju te dame?Ima ko kakva iskisva s plavog oglasnika.
Slatki raj vz ima dvije dame ako je ko zval
Traze a bonRade u raju te dame?
njima treba među noge dati bonTraze a bon
Neznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.
Ocito ne mislimo na isti oglas.Slatki raj doo.Ima po svakoj zupaniji po par oglasa i svi sa pocetnim 064.Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|