njima treba među noge dati bonTraze a bon

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njima treba među noge dati bonTraze a bon
Neznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.Ja pricao i rekla mozemo se nac i nije rekla za nikakav bon
Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????Ajde sad reci iskreno koliko potrosio za poziv?I reci dali si se nasao s njom ili njima?Jer to 060 pozivi gdje obicno ljude navvlace da pricaju cim duze a koristi nikakva.
Ocito ne mislimo na isti oglas.Slatki raj doo.Ima po svakoj zupaniji po par oglasa i svi sa pocetnim 064.Ako mislimo na isti oglas,nema broja nego mail.Ja sam poslao mail i trazio broj.Poslan mi je broj i preko wapa sam poslao 2 poruke i kad mi je spomenuo/la A bon odustao sam.Možda je i njemu poslan broj????
Napisi koji su toeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Ne još, poslao sam poruku, čekam na odgPozdrav. Jel bio ko?![]()
Lua 🇧🇷💋 Brazilka bomba za tebe
Pozdrav momci! Ja sam Lua i trenutno sam u tvome gradu. Nudim uslugu masaže i avanture kakvu neces zaboraviti. Pošalji…www.oglasnik.hr
ajd sad su se javili pojedini..... za danas popunjeno.....Napisi koji su to![]()
Ja bi ali sam do dotične dame ako se može kaj takvog dogovoriti pa mi javi na zlatkovzkuster@gmail.com fala unaprjedeh moji jebači.... koji ste se javili za gangbang... sad se za danas oko 19h ne javljate u privatnim poruka... jad i bijeda...
znaci..danas oko 19h u Štrigovi .. ima kojeg NE muljatora koji ima muda da dođe na ševu???
Haha naivci slatki raj vam je fejkNeznam,meni je rekla a bon 200kn i onda mi da adresu.Provjeri pa javi.Mislim da će ti ipak na kraju tražit bon.Jer kad dođeš na adresu te pošalje po bon.Možda sam u krivu neznam.Provjeri.
Ma nijeHaha naivci slatki raj vam je fejk
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |