VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Frankfurt Taunusstrase, od 25 eura na dalje... za 50 eura pola sata pičke i pol dobiješ, biraš iz kojeg dijela svijeta i želiš. Raj za oči, muzej žena, dva sata ti treba samo da ih obiđeš i pregledaš. Ovo kod nas je žalost, nema druge nego legalizirat da se ne svađamo oko 3 žene u županiji.
To svi znamo kaj si ti napisal ali mi smo trenutno u vž županiji tak da frankfurt odma odbaci i neznam kaj tu pišeš kaj ima u frankfurtu.Zamisli.Kod nas u frankfurtu mi to ovako i mi to onako...ma daj..

Frankfurt Taunusstrase, od 25 eura na dalje... za 50 eura pola sata pičke i pol dobiješ, biraš iz kojeg dijela svijeta i želiš. Raj za oči, muzej žena, dva sata ti treba samo da ih obiđeš i pregledaš. Ovo kod nas je žalost, nema druge nego legalizirat da se ne svađamo oko 3 žene o

Frankfurt Taunusstrase, od 25 eura na dalje... za 50 eura pola sata pičke i pol dobiješ, biraš iz kojeg dijela svijeta i želiš. Raj za oči, muzej žena, dva sata ti treba samo da ih obiđeš i pregledaš. Ovo kod nas je žalost, nema druge nego legalizirat da se ne svađamo oko 3 žene u županiji.
Otvori temu Kurve u Franfurtu jebote kurac, a ne tu.....🐴🐴

Slažem se oko tvojeg posta, ima i tu pičke i to đabe samo ne za svakoga i ne sa svakim. Sve kaj je bilo dobro je prestalo delati, jer ste pisali koje kakve gluposti o njima pa i razno razne laži. Na takav način nemojte očekivati da budete jebali kad smo mala sredina i svako svakoga pozna. Plus još i one čitaju kaj pišete i zato odustanu.

Slažem se oko tvojeg posta, ima i tu pičke i to đabe samo ne za svakoga i ne sa svakim. Sve kaj je bilo dobro je prestalo delati, jer ste pisali koje kakve gluposti o njima pa i razno razne laži. Na takav način nemojte očekivati da budete jebali kad smo mala sredina i svako svakoga pozna. Plus još i one čitaju kaj pišete i zato odustanu.
To svi znamo kaj si ti napisal ali mi smo trenutno u vž županiji tak da frankfurt odma odbaci i neznam kaj tu pišeš kaj ima u frankfurtu.Zamisli.Kod nas u frankfurtu mi to ovako i mi to onako...ma daj..
Potpisujem, kod nas je iscrpljujuće tražit ženu za povremena plaćena druženja jer to nije ni legalizirano ni uređeno. Žene se moraju pazit, mijenjat lokacije, brojeve, po internetu ih razvlače imenima i prezimenima. Nije čudo što muškarci izvise pred ulazima i što im gase mobitele i što je lutrija dobit neku i dogovoriti. Malo diskrecije bi možda pomoglo svima. Pojedinci ovdje bi vjerojatno i u javnim kućama slikali žene i kačili po forumima iako je zabranjeno. Dovoljno je stavit link oglasa ili broj i dat do znanja da je cura u redu, izgled, higijena i to je već dovoljno da znamo da nas ne čeka nadrogirana ili nadrkana prljava osoba. Komentirat da li ga guta i da li može svršavanje u šupak ili u usta?? Stvarno neznam tko se krije iza tih postova, ali je krajnje neozbiljno i uništava i ovo malo prostitucije što imamo. Uostalom, nije vam Zagreb preko svijeta. Ko ima stvarno volju odvest će se sat vremena do Zagreba i priuštit si to iako i tamo je isti problem zbog nekih koji ne znaju šta znači riječ diskrecija.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh