VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Iz ovog bi ti sve trebalo biti jasno.

Kontakt sms-om, upisati: HALO 1 MAMA LJILJA 47 VŽ na broj 881-111 .Kontakt tel: 064/644-844 šifra: MAMA LJILJA 47 VARAŽDIN

Iz ovog bi ti sve trebalo biti jasno.

Kontakt sms-om, upisati: HALO 1 MAMA LJILJA 47 VŽ na broj 881-111 .Kontakt tel: 064/644-844 šifra: MAMA LJILJA 47 VARAŽDIN
To su brojevi koji te vuku da što više poruka pošalješ, više trošiš a ne dobiš ništa, samo ćeš brzo ostat bez kn na mobu ako si na bonove, a ne dao ti bog da si na pretplatu hehe, 1000kn u 10min tipkanja hahaha. Valjda si još zelen. Naučit ćeš hehe

Prevara, pošalje te kod đureka, i tad vas traži bon. I mislio sam. Sreća da se javio iz istre da sam kod đureka😁😁😁sad se malo igram s njom(njim) hehe

Pošalje ovaj kod... Da uplatite pola, pola na ruke... Ah koja glupost, na plavom oglasniku našao tri takva oglasa, i dva koja vode na sexioglasnik
Valjda još ima naivaca koji na to nasjedaju jer eto ljudima se isplati trošit vrijeme za varanje ljudi

Prilozi

• Screenshot_20220301_122703_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20220301_122703_com.whatsapp.jpg
    133 KB · Pregleda: 32
ima te unatrag brojeve na stranicama lako se dogovorite,e kome paše mladaa kome stara u vž nemate baš neki veliki izbor u zg vam je ponuda velika

svaki oglas preko whatsp ti je fejk,napr,koje se bave imaju dva broja jedan službeni jedan privatni,a ti zovi dogovaraj kupoj bonove i poslije ostani suhog penisa
Ma znao sam da je lažan oglas al aj išao sam vidjet kako će tipkanje ić. Ta tipkanje ne košta ništa haha. A i eto da skrenem pažnju za naivce da nije samo jedan lažan oglas već ih ima više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh