Ako moze koji broj na mailJa imam par domačih cura sa kojima se mora malo tipkati ako je netko za razmjenu da je nešto konkretno...
josipovicj422@gmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako moze koji broj na mailJa imam par domačih cura sa kojima se mora malo tipkati ako je netko za razmjenu da je nešto konkretno...
Nemam pojima,nikad vidio. Ni ja neznam za ni jednu u Varazdinu i okoliciMožda neko poznaje ili ima broj?
Dal znas ti za koju bolju?dečku dok sam vidiv natašu sam se splašiv , ima bradu i dlake po licu živi užas .
Daj još jedanput razmisli i pročitaj kaj si napisal.varaždin a i hrvatska postaje mjesto di je teško uopće vidit zgodnu ženu na ulici ,al zato ima nepalaca ,indijaca ...
Tako je,u pravu si.pišem što hoču a ti si tumači kako tebi odgovara ...
Neznam, trebalo bi vidit. Izgleda superPoznaje je ko? Navodno da je dobra , navodno da mozes jebat kako zelis.
Otkud je ta?Poznaje je ko? Navodno da je dobra , navodno da mozes jebat kako zelis.
Fake traži paysafe card bon ,imaš površne informacijePoznaje je ko? Navodno da je dobra , navodno da mozes jebat kako zelis.
Budu kuglice na borumozda bude sta za Bozic
Daj pošalji broj u inboxJa imam par domačih cura sa kojima se mora malo tipkati ako je netko za razmjenu da je nešto konkretno...
Daj broj u inboxBok je ko za razmjenu kontakta ja imam brojeve od natase ane marine... Jos par.. Pisi mail ako oces
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|