VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dali ko bio kod one mlade iz okolice Ludbrega?Jest da oglas na sms oglasniku ali ne trazi bonove,bar meni nije ali nema prostor a ja ne zelim u autu,,0989067148 ako ko zeli nek proba

Sve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.

Sve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.
Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam probati

Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam pro
Joj dečki, sad vam i pamet smeta. Da ove imaju malo soli vi pičke vidli nebi 😀😀😀
Sreća kaj su glupe ko kurac pa se zato i kurvaju za lovu. A nismo ni mi puno bolji od njih
Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?

Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam pro

Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?
Prijatelju imaš kontakt

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh