Čuda radi KoronaSvi ludi, a niko se ne leći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuda radi KoronaSvi ludi, a niko se ne leći.
To ti cura, žena???pozdrav ,zanima me dal je tko bio s crvenokosom ženom iz međimurja ?? žena ima oko 45 godina , molim neku konkretnu informaciju ako je bio tko s njom .
Znam je to je Mica,koju svrbi picapozdrav ,zanima me dal je tko bio s crvenokosom ženom iz međimurja ?? žena ima oko 45 godina , molim neku konkretnu informaciju ako je bio tko s njom .
To ti je ona koju je već policija uhvatilaDali ko bio kod one mlade iz okolice Ludbrega?Jest da oglas na sms oglasniku ali ne trazi bonove,bar meni nije ali nema prostor a ja ne zelim u autu,,0989067148 ako ko zeli nek proba
Znači nebi trebalo probati ??To ti je ona koju je već policija uhvatila
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatiliZnači nebi trebalo probati ??
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatili
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvat
Znaci super spasil u zadnji čas jer sam mislil rešitiTolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatili
Joj dečki, sad vam i pamet smeta. Da ove imaju malo soli vi pičke vidli nebiZnaci super spasil u zadnji čas jer sam mislil rešiti
Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam probatiSve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.
Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam proSve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.
Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?Joj dečki, sad vam i pamet smeta. Da ove imaju malo soli vi pičke vidli nebi
Sreća kaj su glupe ko kurac pa se zato i kurvaju za lovu. A nismo ni mi puno bolji od njih
Prijatelju imaš kontaktAha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam pro
Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?
I mene to zanima, i kakva je?jel bio tko kod željne33 u zadnje vrijeme?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|